Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 3 Aralık 2019 #1 Bugün gelen güncelleme ile artık ETS 1.36 open beta'dan çıktı ve resmi olarak 1.36 sürümüne güncellendi. Yeni gelen özellikler ise şöyle: HARİTA Corsica (Vive la France! DLC) ÖZELLİKLER Detours / Rastgele yolların kapanması Yeni AI Trafik araçları GPS navigasyonunda kaçınma noktaları Şoförler / Çekiciler / Dorseler yönetici haritasında görünebilecek DirectX 11 tam desteği(DirectX 9 kaldırıldı) Çince ve diğer Latin karakterli olmayan girdiler için destek(IME) Anti-aliasing(kenar yumuşatma) geliştirmeleri(SMAA, elektrik kabloları) Yeni yükleme ekranları Yeni para birimleri sayesinde artık Türk Lirası bulunuyor. Oynanış ayarlarında bulabilirsiniz. ( 1 Euro = 6 TL ) MOD Güneş profili değişiklikleri (HDR) AI için lisans plakası değişiklikleri (data-driven types, background texture data) Dashboard ekranında kullanıcı arayüzü öğeleri (dijital göstergeler, yakıt tüketim barı) Harita editörü geçmişi(ileri/geri) Modlama yaparken düğümlerin/nodes sürekli seçilmeye devam edilmesi(Continuous selection of nodes) kaynak Yeni eklenen otobüs:
Bugün gelen güncelleme ile artık ETS 1.36 open beta'dan çıktı ve resmi olarak 1.36 sürümüne güncellendi. Yeni gelen özellikler ise şöyle: HARİTA Corsica (Vive la France! DLC) ÖZELLİKLER Detours / Rastgele yolların kapanması Yeni AI Trafik araçları GPS navigasyonunda kaçınma noktaları Şoförler / Çekiciler / Dorseler yönetici haritasında görünebilecek DirectX 11 tam desteği(DirectX 9 kaldırıldı) Çince ve diğer Latin karakterli olmayan girdiler için destek(IME) Anti-aliasing(kenar yumuşatma) geliştirmeleri(SMAA, elektrik kabloları) Yeni yükleme ekranları Yeni para birimleri sayesinde artık Türk Lirası bulunuyor. Oynanış ayarlarında bulabilirsiniz. ( 1 Euro = 6 TL ) MOD Güneş profili değişiklikleri (HDR) AI için lisans plakası değişiklikleri (data-driven types, background texture data) Dashboard ekranında kullanıcı arayüzü öğeleri (dijital göstergeler, yakıt tüketim barı) Harita editörü geçmişi(ileri/geri) Modlama yaparken düğümlerin/nodes sürekli seçilmeye devam edilmesi(Continuous selection of nodes) kaynak Yeni eklenen otobüs:
ZORO Decapat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 1 3 Aralık 2019 #2 ETS 2'ye otobüs mü geldi? Ve benim bundan haberim yok Tekrar başlamanın zamanı gelmiş herhal. Eğer o otobüs mod ile geldiyse ilgimi çekmiyor.
ETS 2'ye otobüs mü geldi? Ve benim bundan haberim yok Tekrar başlamanın zamanı gelmiş herhal. Eğer o otobüs mod ile geldiyse ilgimi çekmiyor.
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 3 Aralık 2019 #3 ZORO dedi: ETS 2'ye otobüs mü geldi? Ve benim bundan haberim yok Tekrar başlamanın zamanı gelmiş . Eğer o otobüs mod ile geldiyse ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Resimdeki otobüs sürülebilen bir araç değil. Oyundaki trafiğe yeni eklenen bir model.
ZORO dedi: ETS 2'ye otobüs mü geldi? Ve benim bundan haberim yok Tekrar başlamanın zamanı gelmiş . Eğer o otobüs mod ile geldiyse ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Resimdeki otobüs sürülebilen bir araç değil. Oyundaki trafiğe yeni eklenen bir model.
ZORO Decapat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 1 3 Aralık 2019 #4 Mersinli33 dedi: O otobüs ürülebilen bir araç değil. Oyundaki trafiğe yeni eklenen bir model. Genişletmek için tıkla... Hadi ama ya, çok güzelmiş. Keşke sürebilseydik
Mersinli33 dedi: O otobüs ürülebilen bir araç değil. Oyundaki trafiğe yeni eklenen bir model. Genişletmek için tıkla... Hadi ama ya, çok güzelmiş. Keşke sürebilseydik
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 3 Aralık 2019 #5 ZORO dedi: Hadi ama ya, çok güzelmiş. Keşke sürebilseydik Genişletmek için tıkla... Benim de çok hoşuma gidiyor dış görünüşü ama sürülemiyor maalesef
ZORO dedi: Hadi ama ya, çok güzelmiş. Keşke sürebilseydik Genişletmek için tıkla... Benim de çok hoşuma gidiyor dış görünüşü ama sürülemiyor maalesef
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #6 Yeniden indirdim Skoda ile tur atayım diye ProMods diye bir saçmalık gelmiş ne olduğu da belirsiz indirmeye çalışıyorum indirme limitini aştınız diyor daha siteye üye olalı 5 dakika olamamış iken.
Yeniden indirdim Skoda ile tur atayım diye ProMods diye bir saçmalık gelmiş ne olduğu da belirsiz indirmeye çalışıyorum indirme limitini aştınız diyor daha siteye üye olalı 5 dakika olamamış iken.
K A İ S E R Megapat Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 131 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Okuyor 4 Aralık 2019 #7 Adamlar tüm haritayı bitirdi. Türkiye dlcsi gelmiyecekse artık ecs'ye yoğunlaşsınlar az otobüs sürelim.
Adamlar tüm haritayı bitirdi. Türkiye dlcsi gelmiyecekse artık ecs'ye yoğunlaşsınlar az otobüs sürelim.
Hüseyinyıldız Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2019 #8 Otamatik kendi güncelliyor mu yoksa bizim bir şey yapmamız mı gerekiyor
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 5 Aralık 2019 #9 Hüseyinyıldız dedi: Otamatik kendi güncelliyor mu yoksa bizim bir şey yapmamız mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Eğer halihazırda oyun seçeneklerinden 1.36 public beta seçili değilse kendisi güncelliyor.
Hüseyinyıldız dedi: Otamatik kendi güncelliyor mu yoksa bizim bir şey yapmamız mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Eğer halihazırda oyun seçeneklerinden 1.36 public beta seçili değilse kendisi güncelliyor.
A ASiTAL Hectopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 226 Çözümler 1 5 Aralık 2019 #10 steamdan alıpmı indirelim yoksa varmı güvenilir site