ETS 2 1.43 sürümü modu nereden indirilir?

Kredi hocam garaj ve kendi çekici için çektim. 2 uzun yol. Diğeri adr olması lazım. Nasıl beceri sistemi izlemeliyim. Uzun yol > adr > değerli yük > hassas yük > ekonomik sürüş olmalı mı? Kendi çekici ile daha fazla para veriyor hocam. 12K € tek seferlik iş veriyor. Kendi çekici ile 18k € iş teslim edeceğim.

İkisini de takip edin. Bir süre sonra uzun yol ve adr tamamlanınca tek seferlik işlerin mesafeleri artacak büyük paralar dönecek. Sizin sıralamanız yeterli gibi görünüyor. Kendi çekicinizle iş yapınca çekicinin bakım onarım masrafları da oluyor. Yakıt da sizde olunca tek seferliğe göre zarar edebiliyorsunuz.

Paragöz olduğum için. bende yakıt değil trafik cezası para gidiyor. En azından 2-3K kişiye kalıyor. Uzun yol fulledikten sonra adr diye devam edeyim o zaman.

Paragöz olduğum için. bende yakıt değil trafik cezası para gidiyor. En azından 2-3K kişiye kalıyor. Uzun yol fulledikten sonra adr diye devam edeyim o zaman.
Ben de aynı fikirdeydim şimdi oyunda lojistik baronu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…