ETS 2 için 1.48 bitirilmiş para, garaj, galeri, seviye hepsi olan Full save dosyası olan var mı? Hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
denedik ama olmadı maalesef.Başka sürümler için olan Save'ler 1.48'de de çalışır. Eski sürümlere ait ful Save'leri kullanabilirsiniz.
Denedik ama olmadı maalesef.
hata yok direk saveyi profiles kısmına attık ama birşey çıkmadı.Nasıl olmadı? Hata mı verdi? Verdiyse hatayı atar mısınız?
ETS 2 için 1.48 bitirilmiş para, garaj, galeri, seviye hepsi olan full save dosyası olan var mı? Hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
atılmıyor maalesef indirdiğim yerin linkini atabilirim.Attığınız save dosyasını buraya atar mısınız?
atılmıyor maalesef indirdiğim yerin linkini atabilirim.
![]()
ETS 2 için 1.47 Bitirilmiş Kayıtlı Oyun Profili (%100)
Euro Truck Simulator 2’nin en iyi profiliyle oynayın! Hangi harita DLC’lerine sahip olduğunuz önemli değil, sadece indirin ve oynayın! Özellikler: ● 1.47 güncellemesine uyumlu. ● Yeni Almanya yolları keşfedildi. ● Tüm harita %100 keşfedildi, tüm garajlar alındı. ● Ana haritadaki tüm garajlar...www.simulasyonturk.com
Kamyonyama sitesine bak orda bulursun.ETS 2 için 1.48 bitirilmiş para, garaj, galeri, seviye hepsi olan full save dosyası olan var mı? Hiçbir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.