ETS 2 oyunda 1.50 sürümüyle birlikte (gerçek sürüm beta değil) oyununda ESC'ye bastıktan sonra oyunda ne oldugunu bilmedim şeyler oluşmaya başlıyor. Aynı bu fotoda olduğu gibi. Bunu nasıl halledebilirim?
ETS 2 oyunda 1.50 sürümüyle birlikte (gerçek sürüm beta değil) oyununda ESC'ye bastıktan sonra oyunda ne oldugunu bilmedim şeyler oluşmaya başlıyor. Aynı bu fotoda olduğu gibi. Bunu nasıl halledebilirim?
ETS 2 1.50 sürümü ile sistem gereksinimleri arttı. Her şey olabilir ama en iyisi bi eski sürümleri deneyin. Oyunu veya ekran kartı sürücünüzü sil yükle yapabilirsiniz.
Oyun hiç bir zaman dx11 de açılmadı (Ekran kartından olabilir) Hep opengl den oynuyodum 1.44 den beri yonuyorum mod dışında hiç bir zaman böyle bişey yaşamadım Bu 1.50 gelinçe olanlar olmaya başladı
ETS 2 1.50 sürümü ile sistem gereksinimleri arttı. Her şey olabilir ama en iyisi bir eski sürümleri deneyin. Oyunu veya ekran kartı sürücünüzü sil yükle yapabilirsiniz.
Evet sisteminizin rahat bir 15 yılı var artık kullanmayın. Size tavsiyem paranız az ise önce APU sistem toplayıp sonra ilave ekran kartı alarak sorunu kökten çözebilirsiniz, eğer paranız varsa APU sistemi boş verin sağlam bir tane toplarız ama yeni konu açmanız lazım.
Evet sisteminizin rahat bir 15 yılı var artık kullanmayın. Size tavsiyem paranız az ise önce APU sistem toplayıp sonra ilave ekran kartı alarak sorunu kökten çözebilirsiniz, eğer paranız varsa APU sistemi boş verin sağlam bir tane toplarız ama yeni konu açmanız lazım.