Daha düşmez.Bence özel günleri bekleyin daha ucuz olur.
Bu fiyattan aşağı düşmesi mümkün değil. Sadece bir süre sonra yeni çıkmış DLC'ler diğer DLC'lerin fiyatına düşerler, o kadar. Ama artık bu fiyatın altına düşmesi olanaksız.Bence özel günleri bekleyin daha ucuz olur.
Oyunu sıkıldığım zamanlarda çok oynamıştım, dinlendirici bir oyun olarak. Ama hep aynı şeyler bir noktadan sonra sıkıyor. Bir defa oyun simülasyon ama tekerlek patlaması, yıpranması ve tekerlek değişimi yok. Bu ciddi bir eksik. Oyun simülasyon ama çarpışmalarda fiziksel bir hasar yok. Bu da ciddi bir eksik. Kış mevsimi olsa, tipi ve kar olsa, karda ilerlemek zor olsa, daha hoş olurdu. Yağmur sadece görüntüden ibaret. Yağmurda tekerleklerin davranışı değişmiyor. Kaymıyor. Taaa 2000 yılında, Hard Truck oynamış ve sevmiş biri olarak, zorlu, engebeli, çamurlu yollarda diğer tırlardan önce yük götürmenin olmasını ve malı daha önce teslim edince ekstra para almanın olmasını çok isterdim. Rekabet olmayınca oyun tek düze oluyor. Bir de, yapabilirler mi bilmiyorum ama, çarpışmalarda TIR'ın yarılması ve içindeki eşyaların yollara savrulması hoş ve gerçekçiliği arttıran bir unsur olurdu. Bunlar olmayınca, sadece görüntüler, içinden geçtiğiniz ortam değişiyor ve hep aynı şeyleri tekdüze yapmaya devam ediyorsunuz ve tabii sıkılıyorsunuz.Oyun güzel ilginizi çekiyorsa alın. Ama sade oyunu alırsanız çabuk sıkılabilirsiniz. Harita, yük ve modifiye paketleri ile oyun biraz daha gerçekçi oluyor.
Oyunu sıkıldığım zamanlarda çok oynamıştım, dinlendirici bir oyun olarak. Ama hep aynı şeyler bir noktadan sonra sıkıyor. Bir defa oyun simülasyon ama tekerlek patlaması, yıpranması ve tekerlek değişimi yok. Bu ciddi bir eksik. Oyun simülasyon ama çarpışmalarda fiziksel bir hasar yok. Bu da ciddi bir eksik. Kış mevsimi olsa, tipi ve kar olsa, karda ilerlemek zor olsa, daha hoş olurdu. Yağmur sadece görüntüden ibaret. Yağmurda tekerleklerin davranışı değişmiyor. Kaymıyor. Taaa 2000 yılında, hard Truck oynamış ve sevmiş biri olarak, zorlu, engebeli, çamurlu yollarda diğer tırlardan önce yük götürmenin olmasını ve malı daha önce teslim edince ekstra para almanın olmasını çok isterdim. Rekabet olmayınca oyun tek düze oluyor. Bir de, yapabilirler mi bilmiyorum ama, çarpışmalarda tır'ın yarılması ve içindeki eşyaların yollara savrulması hoş ve gerçekçiliği arttıran bir unsur olurdu. Bunlar olmayınca, sadece görüntüler, içinden geçtiğiniz ortam değişiyor ve hep aynı şeyleri tekdüze yapmaya devam ediyorsunuz ve tabii sıkılıyorsunuz.
Ucuz olanları alırım da 30+ olanları almam sanırım.DLC almayacak ve klavyeyle oynayacaksan çok uzun süre tutmaz seni başında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.