ETS 2, 37.25TL'ye alınır mı?

Bana göre en iyi sürül simülatörlerinden birisidir. Daha fazlası için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle alınır. DLC 'lerle birlikte almanı tavsiye ederim. 2000 saatten fazla oynadım ve hala oynuyorum. Bağımlılık yapar! ⚠️

Kontrol için minimum Logitech DFGT tavsite ederim ama G25 ve üzeri alabiliyorsan çok daha iyi olur. Eğer hiç birisi için imkanın yoksa fare ile oynamanı tavsiye ederim. Klavyeye göre araca çok daha fazla hakim olabiliyorsun. Monitör olarak da eğer sistem toplama aşamasındaysanız 27 inç ve üzeri bu oyun ve diğer sürüş oyunları için güzel oluyor. FPS oyunlarında kötüleşmese bir tane alacağım.

Başta promods ekibinin yapmış olduğu modlar olmak üzere modlarla oyuna daha fazla renk katabilirsin. Benim favori mod sitem " ets2.lt "

Son düzenleme:
Oyun güzel ilginizi çekiyorsa alın. Ama sade oyunu alırsanız çabuk sıkılabilirsiniz. Harita, yük ve modifiye paketleri ile oyun biraz daha gerçekçi oluyor.
Oyunu sıkıldığım zamanlarda çok oynamıştım, dinlendirici bir oyun olarak. Ama hep aynı şeyler bir noktadan sonra sıkıyor. Bir defa oyun simülasyon ama tekerlek patlaması, yıpranması ve tekerlek değişimi yok. Bu ciddi bir eksik. Oyun simülasyon ama çarpışmalarda fiziksel bir hasar yok. Bu da ciddi bir eksik. Kış mevsimi olsa, tipi ve kar olsa, karda ilerlemek zor olsa, daha hoş olurdu. Yağmur sadece görüntüden ibaret. Yağmurda tekerleklerin davranışı değişmiyor. Kaymıyor. Taaa 2000 yılında, Hard Truck oynamış ve sevmiş biri olarak, zorlu, engebeli, çamurlu yollarda diğer tırlardan önce yük götürmenin olmasını ve malı daha önce teslim edince ekstra para almanın olmasını çok isterdim. Rekabet olmayınca oyun tek düze oluyor. Bir de, yapabilirler mi bilmiyorum ama, çarpışmalarda TIR'ın yarılması ve içindeki eşyaların yollara savrulması hoş ve gerçekçiliği arttıran bir unsur olurdu. Bunlar olmayınca, sadece görüntüler, içinden geçtiğiniz ortam değişiyor ve hep aynı şeyleri tekdüze yapmaya devam ediyorsunuz ve tabii sıkılıyorsunuz.

Oyunu sıkıldığım zamanlarda çok oynamıştım, dinlendirici bir oyun olarak. Ama hep aynı şeyler bir noktadan sonra sıkıyor. Bir defa oyun simülasyon ama tekerlek patlaması, yıpranması ve tekerlek değişimi yok. Bu ciddi bir eksik. Oyun simülasyon ama çarpışmalarda fiziksel bir hasar yok. Bu da ciddi bir eksik. Kış mevsimi olsa, tipi ve kar olsa, karda ilerlemek zor olsa, daha hoş olurdu. Yağmur sadece görüntüden ibaret. Yağmurda tekerleklerin davranışı değişmiyor. Kaymıyor. Taaa 2000 yılında, hard Truck oynamış ve sevmiş biri olarak, zorlu, engebeli, çamurlu yollarda diğer tırlardan önce yük götürmenin olmasını ve malı daha önce teslim edince ekstra para almanın olmasını çok isterdim. Rekabet olmayınca oyun tek düze oluyor. Bir de, yapabilirler mi bilmiyorum ama, çarpışmalarda tır'ın yarılması ve içindeki eşyaların yollara savrulması hoş ve gerçekçiliği arttıran bir unsur olurdu. Bunlar olmayınca, sadece görüntüler, içinden geçtiğiniz ortam değişiyor ve hep aynı şeyleri tekdüze yapmaya devam ediyorsunuz ve tabii sıkılıyorsunuz.

Aynen öyle. Hava durumu aynı. Gaza bas git oluyor. Oyunda bayağı eksik var. Araç içi aydınlatma yok. Bazı yollarda gece çok kötü oluyor. Oyun güzel ama bayağı eksikleri mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı