Oyunu sıkıldığım zamanlarda çok oynamıştım, dinlendirici bir oyun olarak. Ama hep aynı şeyler bir noktadan sonra sıkıyor. Bir defa oyun simülasyon ama tekerlek patlaması, yıpranması ve tekerlek değişimi yok. Bu ciddi bir eksik. Oyun simülasyon ama çarpışmalarda fiziksel bir hasar yok. Bu da ciddi bir eksik. Kış mevsimi olsa, tipi ve kar olsa, karda ilerlemek zor olsa, daha hoş olurdu. Yağmur sadece görüntüden ibaret. Yağmurda tekerleklerin davranışı değişmiyor. Kaymıyor. Taaa 2000 yılında, hard Truck oynamış ve sevmiş biri olarak, zorlu, engebeli, çamurlu yollarda diğer tırlardan önce yük götürmenin olmasını ve malı daha önce teslim edince ekstra para almanın olmasını çok isterdim. Rekabet olmayınca oyun tek düze oluyor. Bir de, yapabilirler mi bilmiyorum ama, çarpışmalarda tır'ın yarılması ve içindeki eşyaların yollara savrulması hoş ve gerçekçiliği arttıran bir unsur olurdu. Bunlar olmayınca, sadece görüntüler, içinden geçtiğiniz ortam değişiyor ve hep aynı şeyleri tekdüze yapmaya devam ediyorsunuz ve tabii sıkılıyorsunuz.