ETS 2 64 Bit kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

beraltuntas

Centipat
Arkadaşlar ETS 2 oyununu bu zamana kadar sorunsuz oynuyordum(2 ay sonra girdim ilk defa)ancak bilgisayarımın 64 Bit olmasına rağmen 64 Bit'te oyun açıldığında profillere gelmeden kendini atıyor. 32 Bit'te açınca mouse çalışmıyor bazen bazen çalışıyor yardımcı olur musunuz?

Oyununuz orijinal mi? Orijinalse Process Monitor ile hata raporu paylaşın.

Oyununuz korsan olduğu için açılmıyordur.
Şu anda indirimde kaçırmayın.store.steampowered.com/app/227300/Euro_Truck_Simulator_2/

32 bit ve 64 bit seçeneği Steam'de gelmiyor mu? Zamanında kartım olmadığı için yıllarca korsan oynamıştım hiç böyle bir seçenek çıkmıyordu karşıma. Korsan olmadığını düşünerek dosyaları doğrulama seçeneğini uyguladın mı diye sormak istiyorum.

Arkadaşlar ETS 2 oyununu bilgisayarım 64 Bit olmasına rağmen açamıyorum 32 Bit'te açtığımda mouse çalışmıyor. Oyun orijinal. Dosya bütünlüğünü doğruladım. Yardımcı olur musunuz? Procces Monitor raporu: Logfile.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, lütfen rapora bakmadan korsan demeyelim. Rapora göre oyun orijinal.

C:\Users\ASUS\Documents\Euro Truck Simulator 2\game.crash.txt

Bunu bizimle paylaşır mısın? Ek olarak bunu da paylaşın.

Son düzenleme:
Korsan değil orijinal.
Oyunun orijinalliğine dair kanıt:
C:\Program files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\base. SCS.

Arkadaşlar, lütfen rapora bakmadan korsan demeyelim. Rapora göre oyun orijinal.

C:\Users\ASUS\Documents\Euro Truck Simulator 2\game.crash.txt

Bunu bizimle paylaşır mısın?

Hocam bu durum neyi ifade ediyor ben de yeni öğrendim?

Son düzenleme:

Tam olarak çözememişsiniz. Technopat Youtube kanalına Process Monitör ile ilgili video gelirse, onu izlemenizi tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…