ETS 2 Açılışta DirectX 11 vs OpenGL

realsteell

Hectopat
Arkadaşlar biliyorsunuz kütüphaneden oyunu başlat dediğimizde bu seçenekler çıkıyor karşımıza. Bir de bunların 32 Bit ve 64 Bit seçeneği var. Euro Truck özelinde farkları nelerdir, düşük sistemler için hangisi daha uygundur?

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-24_230053.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 971
Bu arada sisteminiz nedir?

• i3 3217u.
  • HD Graphics 4000.
  • 4 GB DDR3 RAM.
Yenisini alana kadar SSD ve RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum idareten. Siz RAM ve SSD'yi sonradan mı yükselttiniz acaba? İşlemci 3.nesil benimki gibi. Eğer sonradan yükselttiyseniz oyunlarda bir farkı oldu mu?

Sizin çözünürlük düşük galiba.

1366*768 laptop ekranı.

Yenisini alana kadar SSD ve RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum idareten. Siz RAM ve SSD'yi sonradan mı yükselttiniz acaba? İşlemci 3.nesil benimki gibi. Eğer sonradan yükselttiyseniz oyunlarda bir farkı oldu mu?
Hayır sonradan yükseltmedim. Laptop kullanıyorum. Aynı zamanda hem RAM'ler ve İşlemci anakart ile tümleşik, hem de U serisi işlemciler masaüsütülerde kullanılmıyor galiba. Bilgisayarın stok malzemeleri zaten. Ram yükseltirseniz performans artar çünkü Onboard kullanıyoruz. Ram önemli.

Bu arada 1-2 saat sonra geri dönüş yapsam olur mu?

Sizin RAM'lerin tümleşik olması kötüymüş. Benim bir tanesi boşta.

Bu arada 1-2 saat sonra geri dönüş yapsam olur mu?

Tabii ki hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…