Çözüldü ETS 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

AslanAkbeyy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
İ7 14700 HX
ETS 2 yükledim ve açamadim bir türlü. Sonra aygıt yöneticisine girdim ve orada 2 tane ekran kartı gözüküyordu biri Intel(R) UHD Graphics ve 4060. Intel(R) UHD Graphics'i devre dışı bıraktığımda oyuna girebildim ama bu sefer de ekran kasıyordu. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir de acaba laptopta bir sorun olabilir mi?

Çözüm
NVIDIA Denetim Masası'nı açın. “3D ayarlarının yönetilmesi” sekmesine gidin. Program ayarları sekmesine Euro Truck Simulator 2'yi (ETS 2) seçin “bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seç” kısmında NVIDIA GPU'nuzu (RTX 4060) seçin. Ayarları kaydedin ve oyunu tekrar başlatmayı deneyin.

Intel Graphics'i geri açmayı unutmayın
NVIDIA Denetim Masası'nı açın. “3D ayarlarının yönetilmesi” sekmesine gidin. Program ayarları sekmesine Euro Truck Simulator 2'yi (ETS 2) seçin “bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seç” kısmında NVIDIA GPU'nuzu (RTX 4060) seçin. Ayarları kaydedin ve oyunu tekrar başlatmayı deneyin.

Intel Graphics'i geri açmayı unutmayın

Çözüm

Intel Graphics'i geri açmayı unutmayın.

Sonunda oldu teşekkür ederim.

Artı olarak bir de OpenGL modunda başlattım belki birilerine yardımı dokunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı