İnternetim Türk Telekom Discord için ilk başta GoodbyeDPI kullanıyordum fakat bu bir zaman sonra bilgisayarda interneti kopartıyordu, bağlı gözüküyordu ama hiçbir şey açılmıyordu. İlk başta hiçbir çözüm bulamadığım için PC'yi formatlamıştım. Sonrasında tekrar GoodbyeDPI kurmuştum ve yine bir zaman sonra aynı şeyi yapmıştı. GoodbyeDPI'nın servisini kapatınca düzelmişti. Sonrasında yazılımcı bir arkadaşım "GoodbyeDPI Türk Telekom'la çakışıyor, bazen splitware kullan" dedi. Bende splitware kullanmaya başladım. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Sonra ben bilgisayarımı tekrar formatladım. Başka bir sebepten ötürü şimdi tekrar splitware kullanmaya başladım, ama bu sefer de en baştaki GoodbyeDPI'ın yaptığı gibi internet bağlantısı bağlı gözüküyor fakat gidiyor. İlk başta PC'yi kapat aç yapıyordum, düzelmesi için. Sonrasında Ethernet kablosunu çıkart tak yapmaya başladım. En sonundada şu an aktif olarak bağlantının koptuğunu anlayınca bilgisayardan bağlantıyı kapat aç yapıyorum, ama artık can sıkıcı olmaya başladı. Az önce CS'ye girdim, 4 round boyunca aynı şeyi yaptı. Bunun bir çözümü yok mu?