Steam ETS 2 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

kertmeyenkele54

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
İntel i5 13420H

ETS 2 oynamak istedim, Steam üzerinden oyna ya tıkladım ama böyle bir hata verdi. Birçok çözüm aradım hatta silip tekrar yükledim ama yine açılmadı. Normalde laptopum açıyordu neden böyle oldu anlayamadım. Bilgisayar özelliklerim: RTX 4050, 16 GB RAM, 500 GB SSD, Intel i5 13420H. Konudan anlayan veya bir fikri olan kişiler yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Görselde yazan işlemleri uygulamayı deneyin.

NVIDIA App yükleyip güncelledim hatta temiz kurulum yaptım yine olmadı. Dosya doğrulamayı da yaptım Steam üzerinden yine olmadı.

NVIDIA App yükleyip güncelledim hatta temiz kurulum yaptım yine olmadı. Dosya doğrulamayı da yaptım Steam üzerinden yine olmadı.

Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 üzerinde bulunan Config dosyasını silmeyi deneyin. Bu işlem sonrası tüm ayarlarınız gidecektir o yüzden silmeden önce yedeğini alın, sorun düzelmez ise geri eski dosyayı atarsınız.

Olmuyor, uzun süre çalışıyor yazıyor ondan sonra kendi kendine çalışmayı durduruyor.

Geçerli grafik cihazı bulunamadı diyor. Bilgisayarı yeni mi aldın? Eğer öyleyse driver kurarken eski bir sürüm yükle öncekini kaldırmayı unutma

Geçerli grafik cihazı bulunamadı diyor. Bilgisayarı yeni mi aldın? Eğer öyleyse driver kurarken eski bir sürüm yükle öncekini kaldırmayı unutma
Bilgisayarı 2024 eylül de aldım yakın zamanda servise gönderdim alakası yoktur diye düşünüyorum.

DDU ile sürücüleri silip tekrar yuklemeyi deneyin.
O dediğinizi nasıl yapabilirim hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…