Çözüldü ETS 2 oyun açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

LitmiL

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu Steam'den yükledim ve yükleyeli birkaç saat oldu. İlk girdiğimde profili açtım oyuna hazırlandım fakat yük, yükün varacağı yer, elde edeceğim para bilgilerin olduğu ekranda oyunum dondu ve kapandı. Bu sadece bir kere iki kere değil her seferde oldu. Steam'den açarken 8 farklı seçenek çıkıyor. 4 tanesi 64 bit, geri kalan 4 tanesi 32 bit. 64 bit olanların hepsini ayrı ayrı denedim. 32 bit olanlardan sadece OpenGL olanı açmadım. Açarken (yükün varılacağı yer gibi kısımdan önceki ekranda) "değişiklik fark edildi. Navigasyon değiştiriliyor" gibi bir yazı çıkıyor.

Dosya Ekleri

• 1624638791829.png
    1624638791829.png
    29 KB · Görüntüleme: 77
Oyunu Steam'den yükledim ve yükleyeli birkaç saat oldu. İlk girdiğimde profili açtım oyuna hazırlandım fakat yük, yükün varacağı yer, elde edeceğim para bilgilerin olduğu ekranda oyunum dondu ve kapandı. Bu sadece bir kere iki kere değil her seferde oldu. Steam'den açarken 8 farklı seçenek çıkıyor. 4 tanesi 64 bit, geri kalan 4 tanesi 32 bit. 64 bit olanların hepsini ayrı ayrı denedim. 32 bit olanlardan sadece OpenGL olanı açmadım. Açarken (yükün varılacağı yer gibi kısımdan önceki ekranda) "değişiklik fark edildi. Navigasyon değiştiriliyor" gibi bir yazı çıkıyor.

Oyunu silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben sorunu öyle çözmüştüm.

1. Seçenek; Oyunu OpenGL'den açın çözülmesi muhtemel.
2. Seçenek; Save dosyasını değiştirin internetten hazır bir save dosyası indirip öyle deneyin.
3. Seçenek; Beta'da olup olmadığınızı kontrol edin.

Ekran kartınızın DirectX 11 desteği yok sanırım. Tam modelini bulamadım, belirtir misiniz?

Beta ayarlarından 1.35 sürümünü seçtiğinizde sorunsuz oynayabilmeniz lazım.

1. seçenek; oyunu OpenGL'den açın çözülmesi muhtemel.
2. seçenek; Save dosyasını değiştirin internetten hazır bir Save dosyası indirip öyle deneyin.
3. seçenek; beta da olup olmadığınızı kontrol edin.

1. OpenGL açınca monitörde siyah ekran çıkıyor ve monitörün çözünürlüğü ile oyununkinin uymadığını söylüyor.
2.tavsiyeden sonra yükledim galiba oradaki ayarlar farklı oyuna girmeden direk atıyor.
3.betada değilim.

Ekran kartınız nedir?

GeForce 8400 GS.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı