ETS 2 açılmıyor

ZechPhoenix

Kilopat
Yer
İstanbul/Büyükçekmece
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Herkese merhaba,

Euro Truck Simulator 2'yi yükleyeli 1 hafta oldu. Hiçbir sorun yok iken bir anda oyunu çalıştırıyorum görseldeki pencere geliyor. Steam'de adım yeşil oluyor sonrasında maviye dönüyor. Bu pencere sürekli kapanıp açılıyor oyun açılmıyor. Çözümü nedir?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya doğrulama da işini çözmedi ise en temizi oyunu tamamen kaldırıp tekrar yüklemek olacak gibi gözüküyor. Oyunu başlatan dosyalardan biri zarar görmüş ya da silinmiş olabilir.

Nasıl silinebilir ki? Windows 7 kullanırkende bu hatayı alıyordum 8.1 kullanıyorum hala daha alıyorum DLC paketlerini kaldırmıştım yanlışıkla daha sonrasında geri yükledim acaba onunla ilgisi olabilir mi?

Kuvvetle muhtemel. Bir şeyler kaldırıp yüklerken her hangi bir dosya silinmiş, zarar görmüş olabilir. En iyisi temiz bir kurulum. Çünkü her hangi bir hata almıyorsun. Bu yüzden de oyun başlatılamıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı