ETS 2 alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaç FPS gibi mesela? Sistemimiz yakın gibi. Benimki sadece az daha işlemci konusunda iyi.
20-30

Hocam HD3000 pek güzel bir şey değil, kaldırır mı şüpheliyim.
İşlemci ve de RAM de oyuna büyük derecede darboğaz yaptırır hocam, zaten ETS 2 GPU odaklı bir oyun olduğunda HD3000 belli yerlerde cidden düşük FPS verebilir.
Ama madem senin için oynanabilir değerler sunuyor, almaktan şüphe duyma.

Bir de DLC'ler FPS etkilemez, istediğin her şeyi alabilirsin. Oynadığın oyun zaten aynı oyun. Bir kabin aksesuarları gibi kendi fiziği olan eklentileri kullanırsa performansta düşüş olabilir ama oda pek gözle görülebilir olmaz.

İşlemci ve de RAM de oyuna büyük derecede darboğaz yaptırır hocam, zaten ETS 2 GPU odaklı bir oyun olduğunda HD3000 belli yerlerde cidden düşük FPS verebilir.

Bir de DLC'ler FPS etkilemez, istediğin her şeyi alabilirsin. Oynadığın oyun zaten aynı oyun. Bir kabin aksesuarları gibi kendi fiziği olan eklentileri kullanırsa performansta düşüş olabilir ama o da pek gözle görülebilir olmaz.
Hocam zaten eğer çok düşük FPS olursa iade ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20-30

Hocam bu benim sistemime yakın olan bir sistemin görüntüsü mü? Tam izlemedim ama.

Hocam bu benim sistemime yakın olan bir sistemin görüntüsü mü? Tam izlemedim ama.

Aynı grafik işlemcisi var. Benzer FPS alırsın.
Tabii RAM ile işlemci aynı değerdeyse.

Bir de DLC'ler FPS etkilemez, istediğin her şeyi alabilirsin. Oynadığın oyun zaten aynı oyun. Bir kabin aksesuarları gibi kendi fiziği olan eklentileri kullanırsa performansta düşüş olabilir ama oda pek gözle görülebilir olmaz.

Hocam zaten eğer çok düşük FPS olursa iade ederim.

i3 2*** evet senin işlemci ile aynı güçte.

1.40 ile gelecek olan grafik güncellemeleri var, bu durumda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. i5 650, 8gb DDr3 ve 4gb r7 240 ile ayarları kişiselleştirerek(çevre dokularını düşürüp araç ölçeklemesi %150'de) 1920*1080 çözünürlükte 30 fps alıyorum. Eğer MP olarak oynayacaksan kalabalığa bağlı olarak droplar yaşarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı