İade edebilirsin 2 saat sınırını ufakta olsa aşabilirsin Steam e sağlam bahane uydurursan iade alabilirler (ayrıca ETS 2 siz Steam hesabı olmazz)Merhaba ETS 2 40 TL olmuş sizce alınır mı? Ve diyelim alıp pişman oldum iade edebilir miyim?
Alınır ama bence sürekli oynanacak bir oyun değil Minecraft gibi arada sarıyorsun işte. Arkada müzikle gezmek güzel oluyor.
Tabikide alınır hayatım bu oyunla geçti 700 saatim var eyerki simülasyon ve araç oyunlarına azda olsa ilgin varsa al kesinlikle hem mod desteğide var ama dlcler çok pahalı haberin olsunMerhaba ETS 2 40 TL olmuş sizce alınır mı? Ve diyelim alıp pişman oldum iade edebilir miyim?
Bende yok bak https://steamcommunity.com/id/turkishpeoplebelike demekki oluyormuş :dSorman hata. Kütüphanesinde ETS2 olmayan Steam hesabı mı olurmuş?
Direksiyonu mouse ile kontrol ederek, gamepad ve direksiyon setleri kadar olmasada gercekci keyif veriyor öneririm.Klavyeyle oynayınca multiplayerda sürekli vuruyorlar bir yerden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.