ETS 2 alınır mı?

Merhaba, eğer arkadaşlarınla online oynamayacaksan dlc'siz çok çabuk sıkılırsın. Benim Steam hesabımda var ama ben Steam dışı tercih ediyorum

Bende hiçbir DLC yok fareyle oynuyorum ara sıra 3 kişi ama genelde tek oynuyorum kulaklıgı takar akşama kadar boru taşırım yani hatta bazı dorseler çok dengeli oluyor 3000HP modu kurup 180 le viraja girmek çok keyifli 200 saati devirdim.

Alınır ama bence sürekli oynanacak bir oyun değil Minecraft gibi arada sarıyorsun işte. Arkada müzikle gezmek güzel oluyor.

Oyunu bir tık daha geliştirseler grafik anlamında müthiş oyun. Artık çok yapay hissettiriyor ben dayanamıyorum. Teknoloji bu kadar gelişti ama bu oyuna hiçbir şey yapmıyorlar.

ETS 2 her steam kütüphanesinde bulunması gereken bir oyundur, arada kafan atar girer 2 saat tırını sürer çıkarsın öyle bir oyun. Ama almışken DLC de almanızı öneririm bir de multiplayer modu var onu da kurmanızı öneririm.

Benim kütüphanemde var ayrıca boya paketi hariç tüm DLC'ler kütüphanemde bulunuyor. Tavsiye ederim. Çok zevkli. ETS 2 seversen ATS'de alabilirsin aynı olarak gözükebilir ama tır olarak ve harita olarak farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı