ETS 2 alınır mı?

Neden? Herkes alın diyor.
Eğer araçlara araba tır gibi biraz da olsa merakınız varsa gayet keyfili olur arkadaşınız da varmış zaten truckersmp de kurarsanız tadından yenmez.
Hocam bence çok sıkıcı oluyor oyun bir süre sonra bende direksiyon seti var ona rağmen çok sıkıcı.
Müzik dinlemiyorsanız müzikle gitmenizi tavsiye ederim, yoksa sıkıcı olabiliyor.

Eğer araçlara araba tır gibi biraz da olsa merakınız varsa gayet keyfili olur arkadaşınız da varmış zaten Truckers MP de kurarsanız tadından yenmez.

Müzik dinlemiyorsanız müzikle gitmenizi tavsiye ederim, yoksa sıkıcı olabiliyor.

Ya hocam aslında iyi hoş ama yol bir süre sonra full dümdüz çok sıkıyor ve kamyonda sabit olduğu için yani böyle kafa dağıtmalık 2-3 saat hoş oluyor. Ama onun yerine drift oyunu oynamayı seçiyorum orada daha fazla zevk alıyorum.

Oyunun çok DLC'si var ve bunlar olmayınca oyun biraz boş hissettiriyor ama orijinal haritası da çok küçük değil alınabilir hem tır için fizik modları falan var onlarla daha gerçekçi olabiliyor oyun

Steam'da 2.52 dolar olmuş, yani yaklaşık 98 TL gibi bir şey yapıyor. Sizce alınır mı? Oynayacak arkadaşım da var.

Hocam bence arkadaşınız da var size bu oyunu tavsiye ederim

Oyunda 300 saatim var iki arkadaş beraber her türlü şeyi yapabilirsiniz modları falan da acayip fazla haritalar olsun arabalar olsun, araba modları özellikle çok iyi. Yani fiyatı da uygun iki kişi acayip eğlenirsiniz beraber.

Alınır hocam güzel oyundur Truckers MP falan da oynarsın eğlenceli olur
Truckers MP güzel olmaz. Orası toksik insan kaynıyor, düz gittiğin yolda önüne kırıp kaza yaptırıyorlar boşa masraf çıkıyor. ETS'yi sevmeme rağmen Truckers MP yüzünden sildim.

Hocam bence arkadaşınız da var size bu oyunu tavsiye ederim

Oyunda 300 saatim var iki arkadaş beraber her türlü şeyi yapabilirsiniz modları falan da acayip fazla haritalar olsun arabalar olsun, araba modları özellikle çok iyi. Yani fiyatı da uygun iki kişi acayip eğlenirsiniz beraber.

Bu oyun iyi duruyormuş bende bakacağım

Truckers MP güzel olmaz. Orası toksik insan kaynıyor, düz gittiğin yolda önüne kırıp kaza yaptırıyorlar boşa masraf çıkıyor. ETS'yi sevmeme rağmen Truckers MP yüzünden sildim.

Ben oyuna MP de başladım ve iflas ettim kaza yapmaktan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı