ETS 2 alınır mı?

Steam'da 2.52 dolar olmuş, yani yaklaşık 98 TL gibi bir şey yapıyor. Sizce alınır mı? Oynayacak arkadaşım da var.
Hocam şahsen her oyuncunun Steam kütüphanesinde olması gereken 3 oyun vardır. Counter-Strike, Euro Truck Simülatör ve GTA.
Onun dışında türü seviyorsanız tabii ki alınır.

Truckers MP güzel olmaz. Orası toksik insan kaynıyor, düz gittiğin yolda önüne kırıp kaza yaptırıyorlar boşa masraf çıkıyor. ETS'yi sevmeme rağmen Truckers MP yüzünden sildim.
Eğer roleplay yapacak ise veya sıfırdan başlayıp hilesiz gelişmeye çalışıyorsa güzel olmaz, ama para hilesi felan yapar ve tır sürmek için oynarsa daha da zevk alır.

Eğer roleplay yapacak ise veya sıfırdan başlayıp hilesiz gelişmeye çalışıyorsa güzel olmaz, ama para hilesi felan yapar ve tır sürmek için oynarsa daha da zevk alır.
Genel olarak konuştum ben. Genelde hile yapıp zevk almayan insanlar var tıpkı benim gibi. Ki hile yaparsa da zaten dediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…