Hayır, asla. 550 saat oynama sürem var ve 500 saatini yalnız başıma oynadım. Çok eğlenceli. Müziği açıp tır sürebiliyorsunuz. Bir de direksiyon setiniz varsa çok güzel oluyor. 9.75TL. Düşünmeden alınabilir. DLC alacaksanız da Scandinavia DLC'yi önerebilirim. İyi sosyaller.
Hayır, asla. 550 saat oynama sürem var ve 500 saatini yalnız başıma oynadım. Çok eğlenceli. Müziği açıp tır sürebiliyorsunuz. Bir de direksiyon setiniz varsa çok güzel oluyor. 9.75TL. Düşünmeden alınabilir. DLC alacaksanız da Scandinavia DLC'yi önerebilirim. İyi sosyaller.
Bana sıkıcı geliyor tır sürmek. Arkadaşlarımla bir araya gelip konvoy yapınca gerisini sen düşün. Tırlarımızı yoldan çıkarmak, kaza yaparak map dışına tırları fırlatmak. Arkadaşların varsa bundle al, yoksa alma.
TruckersMP sitesine üye olup ardından modu indirin. Modu kurduktan sonra multiplayer girmek istediğiniz zaman Steam'den ETS2'ye girmek yerine modun launcher'ından giriş yapacaksınız.
Oyun açılınca TruckersMP girişi yapmanızı ve server seçmenizi isteyecek. Ardından normal bir şekilde oyuna başlayabilirsiniz.