Hocalarım çevremde oyunu oynayan yok , çok can sıkar mı ?

Hayır, asla. 550 saat oynama sürem var ve 500 saatini yalnız başıma oynadım. Çok eğlenceli. Müziği açıp tır sürebiliyorsunuz. Bir de direksiyon setiniz varsa çok güzel oluyor. 9.75TL. Düşünmeden alınabilir. DLC alacaksanız da Scandinavia DLC'yi önerebilirim. İyi sosyaller.Hocalarım çevremde oyunu oynayan yok çok can sıkar mı?
Alayım hocam o zaman. DLC'yi de alayım o zaman , o da makul zaten Teşekkürler herkese, konu kapanabilir.Hayır, asla. 550 saat oynama sürem var ve 500 saatini yalnız başıma oynadım. Çok eğlenceli. Müziği açıp tır sürebiliyorsunuz. Bir de direksiyon setiniz varsa çok güzel oluyor. 9.75TL. Düşünmeden alınabilir. DLC alacaksanız da Scandinavia DLC'yi önerebilirim. İyi sosyaller.
 Öneririm, pişman olmazsın sorman hata.
 Öneririm, pişman olmazsın sorman hata.Banerlord almaya para olmayınca napalım hocam.Her Türk'ün kütüphanesinde bulundurması gereken bir oyun.Öneririm, pişman olmazsın sorman hata.
Yarın alacağım DLC leri . Şuan tek kendisini aldım hocam.@Taylor Swift Fan Cl ets mi aldın? Hangi dlcleri aldın bir de?
TruckersMP sitesine üye olup ardından modu indirin. Modu kurduktan sonra multiplayer girmek istediğiniz zaman Steam'den ETS2'ye girmek yerine modun launcher'ından giriş yapacaksınız.Yarın alacağım DLC leri . Şuan tek kendisini aldım hocam.
Hocam peki multiplayer olarak nasıl oynuyoruz acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.