ETS 2 amdxx64.dll ile crash veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Wuesty

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2021
Mesajlar
578
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
ANKARA / KEÇİÖREN
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 3700x Sıvı Soğutmalı İşlemci | XFX RX 5600XT THICC III ULTRA 6GB VRAM Ekran Kartı | Geil Evo Spear AMD Ryzen Edition CL18 8x2 16 GB 3600 MHz Dual Channel Ram | Kingston A2000 Series SA2000M8/500G NVMe M2 SSD | Thermaltake 650W PSU | Thermaltake Versa T25 TG Kasa | Gigabyte B450M S2H Anakart | ASUS TUF GAMING VG277Q1A 165HZ 1MS 27" Monitör
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB DDR4 GEIL EVOSPEAR AMD EDITION CL18 RAM 3600MHZ
Ekran kartı
XFX RX 5600XT THICC III ULTRA
Anakart
GIGABYTE B450M S2H
İşlemci
Ryzen 7 3700x
İlk olarak 24.9.1 sürücüsünü kullanıyorum ve 15dk öncesine kadar hiçbir sıkıntı yoktu oyunda. Sonrasında oyundayken sadece oyunun görüntüsü gidip gelmeye başladı, üste Steam'i aldım ama sadece oyunun görüntüsü gidiyordu ve sonrasında oyunu kapatınca amdxx64.dll Crash'ını verdi. Oyunun oluşturduğu log dosyaları ekte. Durup dururken neden yapmaya başladı bilmiyorum, ayrıca hem OpenGL-Vulkan hem de DirectX 11'de verdi bu hatayı, yani iki altyapıyı da denedim.
Not: Truckers MP oynuyordum. Neden yapıyor bilen var mıdır çözümü nedir?
 

Dosya Ekleri

  • game.crash.txt
    87 KB · Görüntüleme: 18
  • game.log.txt
    78,3 KB · Görüntüleme: 29
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorunla 1 haftadır uğraşıyordum. Format RAM değişimi vs yapmadığım şey kalmadı çözememiştim. Sorunun monitörümdeki FreeSync özelliğinden olduğunu şans eseri buldum. Monitörümün menüsünden FreeSync kapatınca sorunum düzeldi. Belki sizde de aynı sorun olabilir. İyi günler.
 
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorunla 1 haftadır uğraşıyordum. Format RAM değişimi vs yapmadığım şey kalmadı çözememiştim. Sorunun monitörümdeki FreeSync özelliğinden olduğunu şans eseri buldum. Monitörümün menüsünden FreeSync kapatınca sorunum düzeldi. Belki sizde de aynı sorun olabilir. İyi günler.
FreeSync zaten kapalı. Windows kayıt defterinden MPO'yu devre dışı bırakınca bende %80 daha az vermeye başladı o hatayı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı