Çözüldü ETS 2 araba ile hızlanınca araba titriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

535780

Hectopat
Arkadaşlar ETS 2 de araba modları kurdum bir arabada olmadı sadece diğer hepsinde oldu hız yapınca yani yaklaşık 150-180 arası arabam titremeye başlıyor dönerken falan daha çok titriyor bunun bir çözümü var mıdır? Çok rahatsız ediyor.

Arkadaşlar ETS 2 de araba modları kurdum bir arabada olmadı sadece diğer hepsinde oldu hız yapınca yani yaklaşık 150-180 arası arabam titremeye başlıyor dönerken falan daha çok titriyor bunun bir çözümü var mıdır? Çok rahatsız ediyor.

Süspansiyon sistemi yüzünden böyle aga. Bak bakalım ETS 2 araba süspansiyon modu var mı? Çünkü ayarlardan süspansiyon sertliğini kısarsan bu sefer de araba takla atıyor.

ETS 2 modlarında sorun her zaman var Megane ve symbolde direksiyon yok mesela :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı