ETS 2 araba paketi (AI traffic) nasıl indirilir?

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Ben dün ETS 2 indirdim. Fakat bu linkteki AI traffic modunu indirdim ama, oyunda nasıl aktif edeceğiz bilmiyorum. Euro Truck Simulator'ün belgeler mod klasörüne gidip SCS dosyasını atıyorum ama, oyunda aktif edince o Pack'in içindeki arabaları nasıl oyunda alıp aktif edebilirim? AI Traffic Pack by Jazzycat v20.8 | ETS2 mods

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arabaları kendiniz mi kullanmak istiyorsunuz. Bu trafik paketi, trafikteki yapay zeka araçları modifiye ediyor gibi düşünün.

@yus4ff arkadaşım açıklamış. Bu mod araçları trafiğe ekliyor sadece. Sizin şu kategorideki modları indirmeniz lazım: Cars | ETS2 mods
Ben şu arabaları indirmek için bu ai traffic modundaki volkswagen transporter, aston martin vulcan ford connect gibi araba modlarını indirmek için bunu indiriyorum. Normalde bu arabaları indirmek istediğimde, bunlar karşıma çıkıyor. Çıkınca da bunları indiriyorum.

Belgelerim klasöründeki "Euro Truck Simulator 2" klasörünün içine modları attıktan sonra profil seçme ekranından "Mod Yöneticisi"ne girip aktif edeceksin.

Belgelerim klasöründeki "Euro Truck Simulator 2" klasörünün içine modları attıktan sonra profil seçme ekranından "Mod Yöneticisi"ne girip aktif edeceksin.
Onu biliyorum. Sitede o arabaları yazınca ai traffic modu çıkıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…