hocam çok saolnu burdan indridim ondan önce ets2.lt den indirdim sonra virüs programını taradım sorun çıkmamıştı bundada çıkmadı saolunKamyonyama ve ets2.lt güvenilirdir
Rica ederim hocam.hocam çok saolnu burdan indridim ondan önce ets2.lt den indirdim sonra virüs programını taradım sorun çıkmamıştı bundada çıkmadı saolun
Exe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyor.Exe gibi dosyalar risklidir elle kurulanlar güvenli artık kimse karşılıksız bir şey yapmıyor.
Exe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyoryani vi
yani virüs olma olasılığı daha mı düşükExe değil bu dosya, direkt rar içinde klasör olarak geliyor.
Yani virüs olma olasılığı daha mı düşük
Hocam peki başarım geliyo save çalıştırınca bu steamdan bana sebep olmaz demi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum)
Hayır,ban yemezsin.Hocam peki başarım geliyo save çalıştırınca bu steamdan bana sebep olmaz demi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum)
Hocam peki başarım geliyor save çalıştırınca bu Steam'den bana sebep olmaz değil mi (bu sistemi çok bilmiyorum o yüzden soruyorum)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.