Elya Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Selamlar ben bu adam gibi nasıl yaparım? Aşağı almış arayüzü. Dosya Ekleri resim_2024-11-29_004546522.png 1 MB · Görüntüleme: 80
7 771722 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 29 Kasım 2024 #2 Elya dedi: Selamlar ben bu adam gibi nasıl yaparım? Aşağı almış arayüzü. Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::【Added DAF 2025 】(Different Map Route Color) Leon mod Leon's trucks: Chassis, Engine, Transmission, Physics and others steamcommunity.com Bu mod'u kurmuş görseldeki arkadaş. Deneyebilirsiniz ben uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum oldukça güzel. Artı 1 Eksi
Elya dedi: Selamlar ben bu adam gibi nasıl yaparım? Aşağı almış arayüzü. Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::【Added DAF 2025 】(Different Map Route Color) Leon mod Leon's trucks: Chassis, Engine, Transmission, Physics and others steamcommunity.com Bu mod'u kurmuş görseldeki arkadaş. Deneyebilirsiniz ben uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum oldukça güzel.
OrchiiX Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 731 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 Elya dedi: Selamlar ben bu adam gibi nasıl yaparım? Aşağı almış arayüzü. Genişletmek için tıkla... Bu modla yapılıyor. Bende zamanında yapmıştım fakat sistemin zayıflığından dolayı kasmalar yaşanmıştı nedense. @771722 Arkadaş zaten atmış modu Artı 0 Eksi
Elya dedi: Selamlar ben bu adam gibi nasıl yaparım? Aşağı almış arayüzü. Genişletmek için tıkla... Bu modla yapılıyor. Bende zamanında yapmıştım fakat sistemin zayıflığından dolayı kasmalar yaşanmıştı nedense. @771722 Arkadaş zaten atmış modu