E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 ETS 2 aynalar siyah bir de bazı arabaların farları kırmızı karde şeklinde kendi tırımda da öyle yardım edebilir misiniz? Fotoğrafları yükledim. Dosya Ekleri ets.png 938,2 KB · Görüntüleme: 254 ets 2.png 505,4 KB · Görüntüleme: 239 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
ETS 2 aynalar siyah bir de bazı arabaların farları kırmızı karde şeklinde kendi tırımda da öyle yardım edebilir misiniz? Fotoğrafları yükledim.
Çözüm E E EnsSG 28 Haziran 2022 462002 dedi: Rica ederim hocam, keşke çözseydik ama bütün yöntemleri denedik. Genişletmek için tıkla... 462002 dedi: Son kez ileri düzey ayarlarda ayna ile ilgili ayar var mı varsa fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla Online girelim dedik bana Save indir istediğimiz gibi oynarız dedi indirdiğim Save'de aynalarda ve ışıklarda hiçbir sorun olmadı bende anlamadım ama sizinde çok emeğiniz geçti teşekkür ederim yine hakkınızı ödeyemem.
462002 dedi: Rica ederim hocam, keşke çözseydik ama bütün yöntemleri denedik. Genişletmek için tıkla... 462002 dedi: Son kez ileri düzey ayarlarda ayna ile ilgili ayar var mı varsa fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla Online girelim dedik bana Save indir istediğimiz gibi oynarız dedi indirdiğim Save'de aynalarda ve ışıklarda hiçbir sorun olmadı bende anlamadım ama sizinde çok emeğiniz geçti teşekkür ederim yine hakkınızı ödeyemem.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 25 Haziran 2022 #11 EnsSG dedi: Ortaya alınca düzeldi fakat farlar hala kırmızı are şeklinde. Genişletmek için tıkla... Grafiği yüksek ayara alır mısın bir de öyle bakalım. Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Ortaya alınca düzeldi fakat farlar hala kırmızı are şeklinde. Genişletmek için tıkla... Grafiği yüksek ayara alır mısın bir de öyle bakalım.
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #12 462002 dedi: Grafiği yüksek ayara alır mısın bir de öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... en yükseğede aldım aynı Artı 0 Eksi
462002 dedi: Grafiği yüksek ayara alır mısın bir de öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... en yükseğede aldım aynı
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #13 EnsSG dedi: En yükseğede aldım aynı Eki Görüntüle 1431774 Genişletmek için tıkla... Ayarlarda far kalitesi ışık kalitesi diye yer var mı? Yoksa Steam'den dosyaları doğrula düzelecektir. Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: En yükseğede aldım aynı Eki Görüntüle 1431774 Genişletmek için tıkla... Ayarlarda far kalitesi ışık kalitesi diye yer var mı? Yoksa Steam'den dosyaları doğrula düzelecektir.
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #14 462002 dedi: Ayarlarda far kalitesi ışık kalitesi diye yer var mı? Yoksa Steam'den dosyaları doğrula düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Ya çok teşekkür ederim bana çok yardımınız dokundu bakıcağım ona şuan oyundan çıktım tekrar girdim aynalar yine siyah oldu Artı 0 Eksi
462002 dedi: Ayarlarda far kalitesi ışık kalitesi diye yer var mı? Yoksa Steam'den dosyaları doğrula düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Ya çok teşekkür ederim bana çok yardımınız dokundu bakıcağım ona şuan oyundan çıktım tekrar girdim aynalar yine siyah oldu
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #15 EnsSG dedi: Ya çok teşekkür ederim bana çok yardımınız dokundu bakacağım ona şu an oyundan çıktım tekrar girdim aynalar yine siyah oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, dosyaları doğrulamayı deneyin olacak mı bakalım grafikler yine düşük teyse yine orta veya yükseğe almayı deneyin. Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Ya çok teşekkür ederim bana çok yardımınız dokundu bakacağım ona şu an oyundan çıktım tekrar girdim aynalar yine siyah oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, dosyaları doğrulamayı deneyin olacak mı bakalım grafikler yine düşük teyse yine orta veya yükseğe almayı deneyin.
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #16 462002 dedi: Rica ederim hocam, dosyaları doğrulamayı deneyin olacak mı bakalım grafikler yine düşük teyse yine orta veya yükseğe almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim değişmedi şimdi sistemi yeniden başlatacağım. Ayrıca dosyaları da doğruladım fakat değişiklik yok. Artı 0 Eksi
462002 dedi: Rica ederim hocam, dosyaları doğrulamayı deneyin olacak mı bakalım grafikler yine düşük teyse yine orta veya yükseğe almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim değişmedi şimdi sistemi yeniden başlatacağım. Ayrıca dosyaları da doğruladım fakat değişiklik yok.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #17 EnsSG dedi: Denedim değişmedi şimdi sistemi yeniden başlatacağım. Ayrıca dosyaları da doğruladım fakat değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Olması lazımdı genelde böyle hatalar oyun içi değilse düzeliyordu. Grafiği en yüksek ayara almayı dene. Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Denedim değişmedi şimdi sistemi yeniden başlatacağım. Ayrıca dosyaları da doğruladım fakat değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Olması lazımdı genelde böyle hatalar oyun içi değilse düzeliyordu. Grafiği en yüksek ayara almayı dene.
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #18 462002 dedi: Olması lazımdı genelde böyle hatalar oyun içi değilse düzeliyordu. Grafiği en yüksek ayara almayı dene. Genişletmek için tıkla... Mslesef olmadı Artı 0 Eksi
462002 dedi: Olması lazımdı genelde böyle hatalar oyun içi değilse düzeliyordu. Grafiği en yüksek ayara almayı dene. Genişletmek için tıkla... Mslesef olmadı
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #19 EnsSG dedi: Eki Görüntüle 1432623 Mslesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız güncel mi o yüzden de olabilir. Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Eki Görüntüle 1432623 Mslesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız güncel mi o yüzden de olabilir.
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #20 462002 dedi: Hocam ekran kartınız güncel mi o yüzden de olabilir. Genişletmek için tıkla... NVIDIA 520MX var bulabildiğim en günceli indirdim fakat en güncel değil. En günceli indir dediğimde birazdan indirme başlayacak diyor fakat başlamıyor Artı 0 Eksi
462002 dedi: Hocam ekran kartınız güncel mi o yüzden de olabilir. Genişletmek için tıkla... NVIDIA 520MX var bulabildiğim en günceli indirdim fakat en güncel değil. En günceli indir dediğimde birazdan indirme başlayacak diyor fakat başlamıyor