E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 ETS 2 aynalar siyah bir de bazı arabaların farları kırmızı karde şeklinde kendi tırımda da öyle yardım edebilir misiniz? Fotoğrafları yükledim. Dosya Ekleri ets.png 938,2 KB · Görüntüleme: 254 ets 2.png 505,4 KB · Görüntüleme: 239 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
ETS 2 aynalar siyah bir de bazı arabaların farları kırmızı karde şeklinde kendi tırımda da öyle yardım edebilir misiniz? Fotoğrafları yükledim.
Çözüm E E EnsSG 28 Haziran 2022 462002 dedi: Rica ederim hocam, keşke çözseydik ama bütün yöntemleri denedik. Genişletmek için tıkla... 462002 dedi: Son kez ileri düzey ayarlarda ayna ile ilgili ayar var mı varsa fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla Online girelim dedik bana Save indir istediğimiz gibi oynarız dedi indirdiğim Save'de aynalarda ve ışıklarda hiçbir sorun olmadı bende anlamadım ama sizinde çok emeğiniz geçti teşekkür ederim yine hakkınızı ödeyemem.
462002 dedi: Rica ederim hocam, keşke çözseydik ama bütün yöntemleri denedik. Genişletmek için tıkla... 462002 dedi: Son kez ileri düzey ayarlarda ayna ile ilgili ayar var mı varsa fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla Online girelim dedik bana Save indir istediğimiz gibi oynarız dedi indirdiğim Save'de aynalarda ve ışıklarda hiçbir sorun olmadı bende anlamadım ama sizinde çok emeğiniz geçti teşekkür ederim yine hakkınızı ödeyemem.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #31 EnsSG dedi: Olmadı gizli Sekmede'de denedim Normalde'de. Genişletmek için tıkla... Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan otomatik aramayı denedin mi? @EnsSG GeForce Experience bu uygulamayı indirip uygulamadan güncelle bu yöntem olur belki. Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Olmadı gizli Sekmede'de denedim Normalde'de. Genişletmek için tıkla... Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan otomatik aramayı denedin mi? @EnsSG GeForce Experience bu uygulamayı indirip uygulamadan güncelle bu yöntem olur belki.
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #32 462002 dedi: Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan otomatik aramayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama yine aynı linkleri bulduğu için indiremiyor 462002 dedi: Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan otomatik aramayı denedin mi? @EnsSG GeForce Experience bu uygulamayı indirip uygulamadan güncelle bu yöntem olur belki. Genişletmek için tıkla... bu uyhulamayı indirdim fakat aç dediğimde logosu geliyor 1sn sonra kapnıyor EnsSG dedi: Denedim ama yine aynı linkleri bulduğu için indiremiyor bu uyhulamayı indirdim fakat aç dediğimde logosu geliyor 1sn sonra kapnıyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
462002 dedi: Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan otomatik aramayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama yine aynı linkleri bulduğu için indiremiyor 462002 dedi: Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan otomatik aramayı denedin mi? @EnsSG GeForce Experience bu uygulamayı indirip uygulamadan güncelle bu yöntem olur belki. Genişletmek için tıkla... bu uyhulamayı indirdim fakat aç dediğimde logosu geliyor 1sn sonra kapnıyor EnsSG dedi: Denedim ama yine aynı linkleri bulduğu için indiremiyor bu uyhulamayı indirdim fakat aç dediğimde logosu geliyor 1sn sonra kapnıyor Genişletmek için tıkla...
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #33 EnsSG dedi: Denedim ama yine aynı linkleri bulduğu için indiremiyor. Bu uyhulamayı indirdim fakat aç dediğimde logosu geliyor 1sn sonra kapnıyor. Eki Görüntüle 1432665 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açmayı dene. EnsSG dedi: Denedim ama yine aynı linkleri bulduğu için indiremiyor. Bu uyhulamayı indirdim fakat aç dediğimde logosu geliyor 1sn sonra kapnıyor. Eki Görüntüle 1432665 Genişletmek için tıkla... Buradan indirmediysen buradan indir NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Denedim ama yine aynı linkleri bulduğu için indiremiyor. Bu uyhulamayı indirdim fakat aç dediğimde logosu geliyor 1sn sonra kapnıyor. Eki Görüntüle 1432665 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açmayı dene. EnsSG dedi: Denedim ama yine aynı linkleri bulduğu için indiremiyor. Bu uyhulamayı indirdim fakat aç dediğimde logosu geliyor 1sn sonra kapnıyor. Eki Görüntüle 1432665 Genişletmek için tıkla... Buradan indirmediysen buradan indir NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #34 462002 dedi: Yönetici olarak açmayı dene. Buradan indirmediysen buradan indir NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... experınce'yi nereden yönetici olarak çalıştırıcam EnsSG dedi: experınce'yi nereden yönetici olarak çalıştırıcam Genişletmek için tıkla... PCde arayınca çıkmıyor Artı 0 Eksi
462002 dedi: Yönetici olarak açmayı dene. Buradan indirmediysen buradan indir NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... experınce'yi nereden yönetici olarak çalıştırıcam EnsSG dedi: experınce'yi nereden yönetici olarak çalıştırıcam Genişletmek için tıkla... PCde arayınca çıkmıyor
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #35 EnsSG dedi: Experience'yi nereden yönetici olarak çalıştıracağım. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı sağ tıkla sonra oradan "yönetici olarak çalıştır" var ona tıkla. Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Experience'yi nereden yönetici olarak çalıştıracağım. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı sağ tıkla sonra oradan "yönetici olarak çalıştır" var ona tıkla.
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #36 462002 dedi: Uygulamayı sağ tıkla sonra oradan "yönetici olarak çalıştır" var ona tıkla. Genişletmek için tıkla... Uygulama yok ki sağ altta nvidaya tıklayınca experinceyi görüyorum ve sağ tıklayınca seçenek yerine açılmaya başlıyor Artı 0 Eksi
462002 dedi: Uygulamayı sağ tıkla sonra oradan "yönetici olarak çalıştır" var ona tıkla. Genişletmek için tıkla... Uygulama yok ki sağ altta nvidaya tıklayınca experinceyi görüyorum ve sağ tıklayınca seçenek yerine açılmaya başlıyor
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #37 EnsSG dedi: Uygulama yok ki sağ altta NVIDIA'ya tıklayınca Experience'yi görüyorum ve sağ tıklayınca seçenek yerine açılmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın? Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Uygulama yok ki sağ altta NVIDIA'ya tıklayınca Experience'yi görüyorum ve sağ tıklayınca seçenek yerine açılmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın?
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #38 462002 dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Artı 0 Eksi
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #39 EnsSG dedi: Eki Görüntüle 1432680 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... "Çık " deyin ve indirdiğin dosyayı bulabilirsen sağ tık yönetici olarak çalıştır de. Yoksa uygulama yeniden indir yine sağ tıkla. Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Eki Görüntüle 1432680 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... "Çık " deyin ve indirdiğin dosyayı bulabilirsen sağ tık yönetici olarak çalıştır de. Yoksa uygulama yeniden indir yine sağ tıkla.
KS KS E EnsSG Decapat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #40 EnsSG dedi: Eki Görüntüle 1432680 Bu şekilde Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde Experınceyi açıp kapatıyor Artı 0 Eksi
EnsSG dedi: Eki Görüntüle 1432680 Bu şekilde Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde Experınceyi açıp kapatıyor