Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 ETS 2'ye giriyorum, oyun açılıyor tam oyuna başlarken beyaz ekran geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
ETS 2'ye giriyorum, oyun açılıyor tam oyuna başlarken beyaz ekran geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm beratslvi 15 Aralık 2020 Ekmek Arası Çitoz dedi: Oluşturdum girdim harita seçtim oyun tam açılacakken beyaz ekran geliyor. Euro Truck Simulator 2 1.38 + 72 DLC Tek Link İndir Kurulumtv.com oyun, program, yazılım indirme ve kurulum üzerine güncel içerikler hazırlayan indirme sitesi. www.kurulumtv.com Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin.
Ekmek Arası Çitoz dedi: Oluşturdum girdim harita seçtim oyun tam açılacakken beyaz ekran geliyor. Euro Truck Simulator 2 1.38 + 72 DLC Tek Link İndir Kurulumtv.com oyun, program, yazılım indirme ve kurulum üzerine güncel içerikler hazırlayan indirme sitesi. www.kurulumtv.com Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin.
beratslvi Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Ekmek Arası Çitoz dedi: ETS 2'ye giriyorum, oyun açılıyor tam oyuna başlarken beyaz ekran geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... SS atabilir misiniz acaba? Artı 0 Eksi
Ekmek Arası Çitoz dedi: ETS 2'ye giriyorum, oyun açılıyor tam oyuna başlarken beyaz ekran geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... SS atabilir misiniz acaba?
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 beratslvi dedi: SS atabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Tam oyun başlarken beyaz bir ekran geliyor tüm monitörü kaplıyacak şekilde Artı -1 Eksi
beratslvi dedi: SS atabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Tam oyun başlarken beyaz bir ekran geliyor tüm monitörü kaplıyacak şekilde
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 15 Aralık 2020 #4 Ekmek Arası Çitoz dedi: ETS 2'ye giriyorum, oyun açılıyor tam oyuna başlarken beyaz ekran geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende oynayamıyorum. Bende appcrash hatası alıyorum. Artı 0 Eksi
Ekmek Arası Çitoz dedi: ETS 2'ye giriyorum, oyun açılıyor tam oyuna başlarken beyaz ekran geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende oynayamıyorum. Bende appcrash hatası alıyorum.
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 Ekmek Arası Çitoz dedi: Tam oyun başlarken beyaz bir ekran geliyor tüm monitörü kaplıyacak şekilde Genişletmek için tıkla... böyle birşey Dosya Ekleri Beyaz-Renk-590x442[1].png 29,6 KB · Görüntüleme: 202 Artı -1 Eksi
Ekmek Arası Çitoz dedi: Tam oyun başlarken beyaz bir ekran geliyor tüm monitörü kaplıyacak şekilde Genişletmek için tıkla... böyle birşey
3 392980 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 605 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Aralık 2020 #6 Oyun Steam üzerindense sürüm düşür bende de aynısı olmuştu. Artı 0 Eksi
B A T U H A N Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Aralık 2020 #7 Yeni profil açtıktan sonra oyuna girerken geliyorsa internetten hazır Save indir. Artı 0 Eksi
beratslvi Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #8 Farklı bir Save ile denediniz mi? Sorun o şekilde de mi devam ediyor? Artı 0 Eksi
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #9 B A T U H A N dedi: Yeni profil açtıktan sonra oyuna girerken geliyorsa internetten hazır Save indir. Genişletmek için tıkla... Evet. beratslvi dedi: Farklı bir Save ile denediniz mi? Sorun o şekilde de mi devam ediyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? YouTube'den izleyerek indirdim. Artı -1 Eksi
B A T U H A N dedi: Yeni profil açtıktan sonra oyuna girerken geliyorsa internetten hazır Save indir. Genişletmek için tıkla... Evet. beratslvi dedi: Farklı bir Save ile denediniz mi? Sorun o şekilde de mi devam ediyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? YouTube'den izleyerek indirdim.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Aralık 2020 #10 Oyunu nereden indirdiniz? Artı 0 Eksi