Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 ETS 2'ye giriyorum, oyun açılıyor tam oyuna başlarken beyaz ekran geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
ETS 2'ye giriyorum, oyun açılıyor tam oyuna başlarken beyaz ekran geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm beratslvi 15 Aralık 2020 Ekmek Arası Çitoz dedi: Oluşturdum girdim harita seçtim oyun tam açılacakken beyaz ekran geliyor. Euro Truck Simulator 2 1.38 + 72 DLC Tek Link İndir Kurulumtv.com oyun, program, yazılım indirme ve kurulum üzerine güncel içerikler hazırlayan indirme sitesi. www.kurulumtv.com Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin.
Ekmek Arası Çitoz dedi: Oluşturdum girdim harita seçtim oyun tam açılacakken beyaz ekran geliyor. Euro Truck Simulator 2 1.38 + 72 DLC Tek Link İndir Kurulumtv.com oyun, program, yazılım indirme ve kurulum üzerine güncel içerikler hazırlayan indirme sitesi. www.kurulumtv.com Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin.
beratslvi Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #11 Ekmek Arası Çitoz dedi: Evet. Nasıl yani YouTube'den izleyerek indirdim. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğinizde profil seçme ekranı geliyor mu? Eğer geliyorsa kendinize yeni bir profil oluşturun ve ona girin. Artı 0 Eksi
Ekmek Arası Çitoz dedi: Evet. Nasıl yani YouTube'den izleyerek indirdim. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğinizde profil seçme ekranı geliyor mu? Eğer geliyorsa kendinize yeni bir profil oluşturun ve ona girin.
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #12 beratslvi dedi: Oyuna girdiğinizde profil seçme ekranı geliyor mu? Eğer geliyorsa kendinize yeni bir profil oluşturun ve ona girin. Genişletmek için tıkla... Oluşturdum girdim harita seçtim oyun tam açılacakken beyaz ekran geliyor. Affansen dedi: Oyunu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Euro Truck Simulator 2 1.38 + 72 DLC Tek Link İndir Kurulumtv.com oyun, program, yazılım indirme ve kurulum üzerine güncel içerikler hazırlayan indirme sitesi. www.kurulumtv.com Artı -1 Eksi
beratslvi dedi: Oyuna girdiğinizde profil seçme ekranı geliyor mu? Eğer geliyorsa kendinize yeni bir profil oluşturun ve ona girin. Genişletmek için tıkla... Oluşturdum girdim harita seçtim oyun tam açılacakken beyaz ekran geliyor. Affansen dedi: Oyunu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Euro Truck Simulator 2 1.38 + 72 DLC Tek Link İndir Kurulumtv.com oyun, program, yazılım indirme ve kurulum üzerine güncel içerikler hazırlayan indirme sitesi. www.kurulumtv.com
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Aralık 2020 #13 Korsana hiç desteğimiz yok malesef. Save 75% on Euro Truck Simulator 2 on Steam Travel across Europe as king of the road, a trucker who delivers important cargo across impressive distances! With dozens of cities to explore, your endurance, skill and speed will all be pushed to their limits. store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Korsana hiç desteğimiz yok malesef. Save 75% on Euro Truck Simulator 2 on Steam Travel across Europe as king of the road, a trucker who delivers important cargo across impressive distances! With dozens of cities to explore, your endurance, skill and speed will all be pushed to their limits. store.steampowered.com
beratslvi Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #14 Ekmek Arası Çitoz dedi: Oluşturdum girdim harita seçtim oyun tam açılacakken beyaz ekran geliyor. Euro Truck Simulator 2 1.38 + 72 DLC Tek Link İndir Kurulumtv.com oyun, program, yazılım indirme ve kurulum üzerine güncel içerikler hazırlayan indirme sitesi. www.kurulumtv.com Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin. Artı 1 Eksi Çözüm
Ekmek Arası Çitoz dedi: Oluşturdum girdim harita seçtim oyun tam açılacakken beyaz ekran geliyor. Euro Truck Simulator 2 1.38 + 72 DLC Tek Link İndir Kurulumtv.com oyun, program, yazılım indirme ve kurulum üzerine güncel içerikler hazırlayan indirme sitesi. www.kurulumtv.com Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Aralık 2020 #15 beratslvi dedi: Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Eki Görüntüle 781532 Eki Görüntüle 781533 Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Hocam adam oradan göstermiş. Korsan indirmiş. İyi niyetiniz için teşekkür ederiz. Moderatör gelip konuyu kilitler. Artı 0 Eksi
beratslvi dedi: Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Eki Görüntüle 781532 Eki Görüntüle 781533 Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Hocam adam oradan göstermiş. Korsan indirmiş. İyi niyetiniz için teşekkür ederiz. Moderatör gelip konuyu kilitler.
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #16 beratslvi dedi: Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Eki Görüntüle 781532 Eki Görüntüle 781533 Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef Artı 0 Eksi
beratslvi dedi: Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Eki Görüntüle 781532 Eki Görüntüle 781533 Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef
beratslvi Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #17 Affansen dedi: Hocam adam oradan göstermiş. Korsan indirmiş. İyi niyetiniz için teşekkür ederiz. . Moderatör gelip konuyu kilitler. Genişletmek için tıkla... Evet yeni gördüm ben de. Teşekkürler. Artı 1 Eksi
Affansen dedi: Hocam adam oradan göstermiş. Korsan indirmiş. İyi niyetiniz için teşekkür ederiz. . Moderatör gelip konuyu kilitler. Genişletmek için tıkla... Evet yeni gördüm ben de. Teşekkürler.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Aralık 2020 #18 @beratslvi noktadan sonra boşluk bırakmamışsınız. Hemen düzeltin bence. Artı 0 Eksi
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #19 beratslvi dedi: Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Eki Görüntüle 781532 Eki Görüntüle 781533 Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Demo indirsem olur mu acaba hocam. Artı 0 Eksi
beratslvi dedi: Oyunu Steam üzerinden mi indirdiniz? Eğer Steam üzerinden indirdiyseniz bu adımları takip edin. Eki Görüntüle 781532 Eki Görüntüle 781533 Daha sonra bir süre bekletecektir. Tüm dosyalar doğrulandığında oyuna tekrar girin. Genişletmek için tıkla... Demo indirsem olur mu acaba hocam.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Aralık 2020 #20 Ekmek Arası Çitoz dedi: Demo indirsem olur mu acaba hocam. Genişletmek için tıkla... Olur. Steam'den demo indirip deneyebilirsiniz. Sorununuz %90 çözülür eğer Directx10 ve üstü ise. Artı 0 Eksi
Ekmek Arası Çitoz dedi: Demo indirsem olur mu acaba hocam. Genişletmek için tıkla... Olur. Steam'den demo indirip deneyebilirsiniz. Sorununuz %90 çözülür eğer Directx10 ve üstü ise.