ETS 2 bilgisayarı kapatıyor

abadestliveled

Hectopat
Bilgisayarım:
  • Apple 5,1 (upgraded)
  • GTX 1080 Aero 8 GB VRAM
  • 20 GB RAM (Apple)
  • 2 işlemci Intel Xeon X5670
  • Anakart standart
  • Samsung Akıllı Monitör

Sorunum şöyle; bazı oyunlar, örneğin The Forest ve Euro Truck Simulator & American Truck Simulator bilgisayarımın direkt kapanmasına neden oluyor. Bilgisayar kapanırken bir Switch sesi gelir ya, o ses geliyor ve kapanıyor. Fakat tam kapanma diyemem çünkü fare olmasa da klavye ışığı açık, ama bilgisayar kapalı. Düğme ile basınca açılmıyor. Fişi çekip takıp sonra açınca düzeliyor ve hiç sıkıntı olmuyor. Ayrıca, Bootcamp falan kullanmıyorum, yalnızca laptopumda Windows 10 Performance Edition kuruluydu, formatla falan Bootcamp üşenip laptop SSD'sini taktım, 4 ay falan oldu öyle kullanıyorum hiç sıkıntısız. Dediğim gibi yalnız bu var. Diğer oyunlarda hep canavar gibi bilgisayar CS:GO'da oyun içi 600 FPS'yi gördüğüm oluyor ama ne zaman ETS 2 açsam ya da The Forest girsem bu oluyor. Bayağı kurcaladım zaten bilgisayar olsunda sıkıntı fark etmez çözeriz kafasıyla olan biriyim, bu işlerden anlıyorum bir iki kodlama dili ezberimde hala 3-4 tanede unuttuğum var olay görüntüleyicisi ilk baktığım yer olmuştu, PC kapanmadan önce tek girdi var ve sonra PC... Tarihte açıldı şeklinde bilgi mesajı var normal olarak. Son girdi ise şu şekilde;

\??\C:\ProgramData\Microsoft\Provisioning\Microsoft-Desktop-Provisioning-Sequence.dat kovanındaki erişim geçmişi temizlenerek 0 anahtar güncelleştirildi ve 0 değiştirilmiş sayfa oluşturuldu.

Fakat böyle bir yer yok. Log falan var mı bakacaktım ama yok len böyle bir yer? En sonunda kafayı kırdım dat dosyasını indirdim bu klasörleri oluşturdum koydum içine denedim yine aynı durum sinirlerim çatlacak biri yardım etsin OpenGL denedim safe mode denedim DirectX11 denedim olmadı ben ETS 2 olmadan yaparım ama yine de sorun varsa çözülmek zorundadır ben olmasamda başkasına lazım olur kesin lüt. Fen yardım edin. Benim beynim yetmedi belki sizinki yeter bazı kişiler böyle minidump falan diyordu nerede oluyordu onlar atayım belki benim soruna çözüm olabilir. Yardımlarınızı belkiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı