CKCetin Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Sistem Özellikleri İnno3d Rtx4060 AMD Ryzen 5 5600 Bioastar b450mh mATX Gskills 3200mhz 8×2 ram Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 ETS 2 birdenbire çöküyor ve arka planda çalışan programları da kapatıyor. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Aralık 2024 #2 Ekran kartı sürücünü yeniden kur, memory leak yaşanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.978 Makaleler 6 Çözümler 32 17 Aralık 2024 #3 Sorunun RAM ile ilgili duruyor. Artı 0 Eksi
KS KS CKCetin Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Sistem Özellikleri İnno3d Rtx4060 AMD Ryzen 5 5600 Bioastar b450mh mATX Gskills 3200mhz 8×2 ram Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 Ellie Williams dedi: Ekran kartı sürücünü yeniden kur, memory leak yaşanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğinizi deneyeceğim fushigurotoji dedi: Sorunun RAM ile ilgili duruyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ramleri test ede bileceğim bir program varmıdır Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Ekran kartı sürücünü yeniden kur, memory leak yaşanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğinizi deneyeceğim fushigurotoji dedi: Sorunun RAM ile ilgili duruyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ramleri test ede bileceğim bir program varmıdır
DeveloperBaris Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 301 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400H SK HYNIX ve KINGSTON16 GB DDR4 RAM RTX 3050 İntel 512 GB NWMe ssd Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 CKCetin dedi: Teşekkür ederim dediğinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim RAM'leri test ede bileceğim bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... Memtest ile RAM'leri test edebilirsin. DeveloperBaris dedi: Memtest ile RAM'leri test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biraz uzun sürebilir ama derinlemesine en iyi sonuç için bu iyi bir programdır. Artı 0 Eksi
CKCetin dedi: Teşekkür ederim dediğinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim RAM'leri test ede bileceğim bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... Memtest ile RAM'leri test edebilirsin. DeveloperBaris dedi: Memtest ile RAM'leri test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biraz uzun sürebilir ama derinlemesine en iyi sonuç için bu iyi bir programdır.
KS KS CKCetin Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Sistem Özellikleri İnno3d Rtx4060 AMD Ryzen 5 5600 Bioastar b450mh mATX Gskills 3200mhz 8×2 ram Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #6 DeveloperBaris dedi: Memtest ile RAM'leri test edebilirsin. Biraz uzun sürebilir ama derinlemesine en iyi sonuç için bu iyi bir programdır. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi denedim ama sorun bulamadi Ekran kartı sürücülerine denedim ama bu sefer konvoy oluşturuyorum arkadaşla beraber oynuyoz ama park seceneginde atıyor simdide Son düzenleme: 17 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
DeveloperBaris dedi: Memtest ile RAM'leri test edebilirsin. Biraz uzun sürebilir ama derinlemesine en iyi sonuç için bu iyi bir programdır. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi denedim ama sorun bulamadi Ekran kartı sürücülerine denedim ama bu sefer konvoy oluşturuyorum arkadaşla beraber oynuyoz ama park seceneginde atıyor simdide
DeveloperBaris Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 301 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400H SK HYNIX ve KINGSTON16 GB DDR4 RAM RTX 3050 İntel 512 GB NWMe ssd Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #7 CKCetin dedi: Dediğinizi denedim ama sorun bulamadi. Ekran kartı sürücülerine denedim ama bu sefer konvoy oluşturuyorum arkadaşla beraber oynuyoruz ama park seceneginde atıyor simdide. Genişletmek için tıkla... Win+CTRL+Shift+b yap ekran kartını resetler. Artı 0 Eksi
CKCetin dedi: Dediğinizi denedim ama sorun bulamadi. Ekran kartı sürücülerine denedim ama bu sefer konvoy oluşturuyorum arkadaşla beraber oynuyoruz ama park seceneginde atıyor simdide. Genişletmek için tıkla... Win+CTRL+Shift+b yap ekran kartını resetler.