Çözüldü ETS 2 Birleşik Krallık'taki depoyu Almanya'ya taşıma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

518679

Hectopat
Makaleler
3
ETS 2'de Birleşik Krallık haritasında seçmiştim depomu oyunu ilk indirdiğimde. O depoyu nasıl Almanya'ya taşıyabilirim? Çünkü orada trafik Türkiye'deki gibi sağdan akıyor diye biliyorum. Fransa da olabilir. Ora da sanırsam sağdan akıyor.

Çözüm
İstediğiniz yere sürüp oradan garaj satın alın. Sonra işçi yöneticisi kısmından kendinizi satın aldığınız garaja gönderin. Artık o garajda spawn olursunuz hep oyuna güncelleme vs. gelince.
ETS 2'de birleşik krallık haritasında seçmiştim depomu oyunu ilk indirdiğimde. O depoyu nasıl Almanya'ya taşıyabilirim? Çünkü orada trafik Türkiye'deki gibi sağdan akıyor diye biliyorum. Fransa da olabilir. Ora da sanırsam sağdan akıyor.

Demek istediğiniz oyuna başlarken birleşik krallık haritasından X bir şehir seçerek başlamışsınız ve garaj yöneticisini açtığınızda seçtiğiniz şehrin garajında ev simgesi var. Tam emin olmamakla birlikte garaj yöneticisine girip mevcut ilk seçtiğiniz şehri bulun yani kendinizin ve çekicinizin olduğu garajı. Sonrasında ise gönder kısmı var hem kendinizi hem de çekicinizi istediğiniz şehre gönderin. Patron siz olduğunuz için deponuzu taşıyacaktır. Fakat böyle bir taşıma işlemini hiç denemedim. Olursa bu şekilde olacaktır.

Demek istediğiniz oyuna başlarken birleşik krallık haritasından X bir şehir seçerek başlamışsınız ve garaj yöneticisini açtığınızda seçtiğiniz şehrin garajında ev simgesi var. Tam emin olmamakla birlikte garaj yöneticisine girip mevcut ilk seçtiğiniz şehri bulun yani kendinizin ve çekicinizin olduğu garajı. Sonrasında ise gönder kısmı var hem kendinizi hem de çekicinizi istediğiniz şehre gönderin. Patron siz olduğunuz için deponuzu taşıyacaktır. Fakat böyle bir taşıma işlemini hiç denemedim. Olursa bu şekilde olacaktır.
Deneyeyim.

İstediğiniz yere sürüp oradan garaj satın alın. Sonra işçi yöneticisi kısmından kendinizi satın aldığınız garaja gönderin. Artık o garajda spawn olursunuz hep oyuna güncelleme vs. gelince.
İkinize de teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı