ETS 2 Black sea iade edilebilir mi?

FutureLight

Hectopat
6 gün önce Black sea ve going east DLC satın aldım. ETS 2 de 21 saatim var. İademi kabul ederler mi? Garajıma ve çekicilerime ne olur?

Daha geçen gün 300 küsür R6 geçmişim olmasına rağmen aldığım DLC'yi iade ettim.

Anlatamadim galiba. DLC'den önce oyundaki oynama saatinizin bir önemi yok. DLC'yi aldiktan sonra oyunu 2 saatten fazla oynamissaniz iade etmeme hakkina sahipler.

Tecrübenizin olmadığı konular hakkında

Tecrübe ile bir alakasi yok. Adamlar bu bilgileri süs icin paylasmiyor.

Oyun iadelerinde "ancak tarif ettiğimiz iade şartlarının dışında bile olsanız iade talebinde bulunabilirsiniz ve talebiniz tarafımızca değerlendirilir" diyorlar. DLC iceriklerinde böyle bir bilgi yok. Iade alip almamalari da beni ilgilendiren bir nokta degil bu kisimda.

Siz hala gelmis yok 500 saat olmasina ragmen yok 300 saat olmasina ragmen iade ettim diyorsunuz. DLC'yi aldiktan sonra bu kadar süre oynayip iade ettiginizi sanmiyorum.

"Steam mağazasından alınmış DLC, satın alma işleminden sonraki on dört gün içinde, eğer DLC alındıktan sonra ilgili oyun iki saatten daha az oynandıysa, yani DLC kullanılmadığı, değiştirilmediği veya transfer edilmediği sürece iade edilebilir."

14 gün ve 2 saat kurali burada da gecerli. Aldiktan sonra üzerinden 14 gün gecer veya ana oyun 2 saatten fazla oynanirsa iade etmeyebilirler. Bu kadar basit.

Son düzenleme:
Siz bile etmeyebilirler derken olasılık ifadesi kullanmışınız. Yazımı okursanız prosedürü esnebiliyorlar demişim. Prosedür hakkında bilgi sahibiyim. Ve ilk yazımda da göreceğiniz gibi denemekten zarar gelmez dedim.

Siz bile etmeyebilirler derken olasılık ifadesi kullanmışınız.

Kabul ederler gibime geliyor derken olasilik olmuyor mu? Ben kendi kafama göre bir bilgi vermiyorum. Resmi makalede ne yazilmissa o. Inisiyatif alarak iade yapilmasi yazilanin yanlis oldugu anlamina gelmiyor.

Ve ilk yazımda da göreceğiniz gibi denemekten zarar gelmez dedim.

Kimse de buna karsi cikmadi zaten. Varsin denesin.

Oyunu 6 gün önce aldigini belirtmis fakat ana oyunu kac saat oynadigini yazmamis. Eger belirtilen süreyi gecmemisse her türlü iade ederler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…