Anlatamadim galiba. DLC'den önce oyundaki oynama saatinizin bir önemi yok. DLC'yi aldiktan sonra oyunu 2 saatten fazla oynamissaniz iade etmeme hakkina sahipler.
Tecrübe ile bir alakasi yok. Adamlar bu bilgileri süs icin paylasmiyor.
Oyun iadelerinde "ancak tarif ettiğimiz iade şartlarının dışında bile olsanız iade talebinde bulunabilirsiniz ve talebiniz tarafımızca değerlendirilir" diyorlar. DLC iceriklerinde böyle bir bilgi yok. Iade alip almamalari da beni ilgilendiren bir nokta degil bu kisimda.
Siz hala gelmis yok 500 saat olmasina ragmen yok 300 saat olmasina ragmen iade ettim diyorsunuz. DLC'yi aldiktan sonra bu kadar süre oynayip iade ettiginizi sanmiyorum.
"Steam mağazasından alınmış DLC, satın alma işleminden sonraki on dört gün içinde, eğer DLC alındıktan sonra ilgili oyun iki saatten daha az oynandıysa, yani DLC kullanılmadığı, değiştirilmediği veya transfer edilmediği sürece iade edilebilir."
14 gün ve 2 saat kurali burada da gecerli. Aldiktan sonra üzerinden 14 gün gecer veya ana oyun 2 saatten fazla oynanirsa iade etmeyebilirler. Bu kadar basit.