ETS 2 "cannot connected to the server" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

foxmulder422

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Truckers MP girmeye her çalıştığımda su hatayı alıyorum "cannot conenct to server it may be caused by your internet connection issue youll be automaticly connected within 10 seconds". İnternetimde hiçbir problem yok, sıkıntı yok. Sıfırladım, modemi sıfırladım düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar Truckers MP girmeye her çalıştığımda su hatayı alıyorum "cannot conenct to server it may be caused by your internet connection issue youll be automaticly connected within 10 seconds". İnternetimde hiçbir problem yok, sıkıntı yok. Sıfırladım, modemi sıfırladım düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
O sorunu son 2 haftadır bende almaya başladım. Ev interneti den oyuna girmiyodu tmpnin sorunuymuş kısa sürede düzeltirler diye tahmin ediyorum warp indirip girebilirsin şuan

Yeni gelen güncelleme ile ben de bu hatayı almaya başladım. Warp ile girmeyi deneyince sorunum çözülüyor.

Yeni gelen güncelleme ile ben de bu hatayı almaya başladım. Warp ile girmeyi deneyince sorunum çözülüyor.

Cevapladiginiz icin teşekkürler bu kadar hizli beklemiyordum açıkçası kendi forum sitesinede yazdim senin dedigini dediler Cloudflare kullan dediler ise yaramadi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı