Sıfırlayıp arttırmayı dene. Yani önce paranı sıfırla sonra sıfırı aratıp tekrardan arttır.
Eksiye batırmadan önceki haliyle yap.
- Bir görev seç. Görevin başındayken paranın durumunu Cheat Engine'den tarat ve arkada açık tut Cheat Engine'i,
- Daha sonra görevi bitirip para aldığında bu sefer yine toplam paranı devam ettirerek tara,
- 5 6 tane kalacak, daha fazla da olabilir ancak çok fazla sayıda azalacak Cheat Engine'deki toplam veriler,
- Daha sonra o kalanları değiştir. Bende işe yaramıştı puanda bazen sorun çıkartıyor bu ama çökmeden yapabiliyorsun. Manuel save almayı unutma ama.
çözüm: Cheat Engine kullanmayın, forumda hile programları da desteklenmiyor ve hatta ban sebebi diye biliyorum.
Yani ekside değil de artidayken mi yapayım hileyi.
Eksiye batırmadan önceki haliyle yap.
- Bir görev seç. Görevin başındayken paranın durumunu Cheat Engine'den tarat ve arkada açık tut Cheat Engine'i,
- Daha sonra görevi bitirip para aldığında bu sefer yine toplam paranı devam ettirerek tara,
- 5 6 tane kalacak, daha fazla da olabilir ancak çok fazla sayıda azalacak Cheat Engine'deki toplam veriler,
- Daha sonra o kalanları değiştir. Bende işe yaramıştı puanda bazen sorun çıkartıyor bu ama çökmeden yapabiliyorsun. Manuel save almayı unutma ama.
Cheat Engine programı ETS 2 oyununda ban sebebi değil. İstediğiniz gibi para ve XP yazılabilir.Çözüm: Cheat Engine kullanmayın, forumda hile programları da desteklenmiyor ve hatta ban sebebi diye biliyorum.
ETS 2 için demedim forum kurallarını dedim.Cheat Engine programı ETS 2 oyununda ban sebebi değil. İstediğiniz gibi para ve XP yazılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.