1. monitör normalde solda ise tut sola sürükle sonra uygula de.Oldu. Fakat arabanın sağ tarafı görünmesi gerekirken sol tarafı görünüyor. Direksiyon sağ tarafta kalıyor.
Şu şekilde.
Sorun büyük ihtimalle monitörlerin numarasından. 2 numaralı monitörü nasıl 1 yapacağım?
Düzelttim. ETS 2 çift ekran kodlarında bir sorun varmış düzelttim. Konu kilit.
Steam üzerinde ETS profillerine eklediğimiz .sii uzantılı metin belgesine yazdığımız kodlarda yazım yanlışı yapmıştım. Bu linkteki kodlardan.Hocam tam olarak nasıl yaptınız hatırlıyor iseniz paylaşır mısınız?
Steam üzerinde ETS profillerine eklediğimiz .sii uzantılı metin belgesine yazdığımız kodlarda yazım yanlışı yapmıştım. Bu linkteki kodlardan.
![]()
Steam Community :: Guide :: Dual Monitor / Screen Guide
This guide shows how to configure a working dualscreen setup....steamcommunity.com
Görüntüyü nasıl attığınız fotoğraftaki gibi yapabilirim? Monitörü sağ tarafta kullanıyorum.Oldu. Fakat arabanın sağ tarafı görünmesi gerekirken sol tarafı görünüyor. Direksiyon sağ tarafta kalıyor.
Şu şekilde.
Sorun büyük ihtimalle monitörlerin numarasından. 2 numaralı monitörü nasıl 1 yapacağım?
Benim monitörün biri 1920x1080 diğeri 1600X900.yapınca direksiyon ortada kalıyor onu çözemedim.
Sorunu düzeltebildiniz mi? Hatırlıyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.