We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 416 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #1 Dostlar merhaba. İkinci monitör aldım ETS 2' yi çift monitörde oynamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Ekim 2020 #11 We_Master dedi: Oldu. Fakat arabanın sağ tarafı görünmesi gerekirken sol tarafı görünüyor. Direksiyon sağ tarafta kalıyor. Şu şekilde. Sorun büyük ihtimalle monitörlerin numarasından. 2 numaralı monitörü nasıl 1 yapacağım? Genişletmek için tıkla... 1. monitör normalde solda ise tut sola sürükle sonra uygula de. Artı 0 Eksi
We_Master dedi: Oldu. Fakat arabanın sağ tarafı görünmesi gerekirken sol tarafı görünüyor. Direksiyon sağ tarafta kalıyor. Şu şekilde. Sorun büyük ihtimalle monitörlerin numarasından. 2 numaralı monitörü nasıl 1 yapacağım? Genişletmek için tıkla... 1. monitör normalde solda ise tut sola sürükle sonra uygula de.
KS KS We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 416 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #12 Düzelttim. ETS 2 çift ekran kodlarında bir sorun varmış düzelttim. Konu kilit. Artı 0 Eksi
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.217 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 16 Ekim 2021 #13 We_Master dedi: Düzelttim. ETS 2 çift ekran kodlarında bir sorun varmış düzelttim. Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nasıl yaptınız hatırlıyor iseniz paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
We_Master dedi: Düzelttim. ETS 2 çift ekran kodlarında bir sorun varmış düzelttim. Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nasıl yaptınız hatırlıyor iseniz paylaşır mısınız?
KS KS We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 416 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #14 Bahacprz dedi: Hocam tam olarak nasıl yaptınız hatırlıyor iseniz paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinde ETS profillerine eklediğimiz .sii uzantılı metin belgesine yazdığımız kodlarda yazım yanlışı yapmıştım. Bu linkteki kodlardan. Steam Community :: Guide :: Dual Monitor / Screen Guide This guide shows how to configure a working dualscreen setup.... steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: Hocam tam olarak nasıl yaptınız hatırlıyor iseniz paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinde ETS profillerine eklediğimiz .sii uzantılı metin belgesine yazdığımız kodlarda yazım yanlışı yapmıştım. Bu linkteki kodlardan. Steam Community :: Guide :: Dual Monitor / Screen Guide This guide shows how to configure a working dualscreen setup.... steamcommunity.com
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.217 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 17 Ekim 2021 #15 We_Master dedi: Steam üzerinde ETS profillerine eklediğimiz .sii uzantılı metin belgesine yazdığımız kodlarda yazım yanlışı yapmıştım. Bu linkteki kodlardan. Steam Community :: Guide :: Dual Monitor / Screen Guide This guide shows how to configure a working dualscreen setup.... steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Benim monitörün biri 1920x1080 diğeri 1600X900.yapınca direksiyon ortada kalıyor onu çözemedim. Artı 0 Eksi
We_Master dedi: Steam üzerinde ETS profillerine eklediğimiz .sii uzantılı metin belgesine yazdığımız kodlarda yazım yanlışı yapmıştım. Bu linkteki kodlardan. Steam Community :: Guide :: Dual Monitor / Screen Guide This guide shows how to configure a working dualscreen setup.... steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Benim monitörün biri 1920x1080 diğeri 1600X900.yapınca direksiyon ortada kalıyor onu çözemedim.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 31 Mart 2024 #16 We_Master dedi: Oldu. Fakat arabanın sağ tarafı görünmesi gerekirken sol tarafı görünüyor. Direksiyon sağ tarafta kalıyor. Şu şekilde. Sorun büyük ihtimalle monitörlerin numarasından. 2 numaralı monitörü nasıl 1 yapacağım? Genişletmek için tıkla... Görüntüyü nasıl attığınız fotoğraftaki gibi yapabilirim? Monitörü sağ tarafta kullanıyorum. Artı 0 Eksi
We_Master dedi: Oldu. Fakat arabanın sağ tarafı görünmesi gerekirken sol tarafı görünüyor. Direksiyon sağ tarafta kalıyor. Şu şekilde. Sorun büyük ihtimalle monitörlerin numarasından. 2 numaralı monitörü nasıl 1 yapacağım? Genişletmek için tıkla... Görüntüyü nasıl attığınız fotoğraftaki gibi yapabilirim? Monitörü sağ tarafta kullanıyorum.
Lextro31 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #17 Bahacprz dedi: Benim monitörün biri 1920x1080 diğeri 1600X900.yapınca direksiyon ortada kalıyor onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Sorunu düzeltebildiniz mi? Hatırlıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: Benim monitörün biri 1920x1080 diğeri 1600X900.yapınca direksiyon ortada kalıyor onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Sorunu düzeltebildiniz mi? Hatırlıyor musunuz?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.217 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 4 Kasım 2024 #18 Lextro31 dedi: Sorunu düzeltebildiniz mi? Hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef düzeltemedim o zaman. Şu an 3 monitör 1080p kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Lextro31 dedi: Sorunu düzeltebildiniz mi? Hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef düzeltemedim o zaman. Şu an 3 monitör 1080p kullanıyorum.