ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2018 #1 Oyuna girdiğimde çıt çıt sesler gelmeye başlıyor. Bu da oyun zevkimi bitiriyor. Format attım, oyunu tekrar yükledim ama hala aynı. Nasıl çözebilirim? Oyunu oynayamıyorum artık, takıntı oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2018
Oyuna girdiğimde çıt çıt sesler gelmeye başlıyor. Bu da oyun zevkimi bitiriyor. Format attım, oyunu tekrar yükledim ama hala aynı. Nasıl çözebilirim? Oyunu oynayamıyorum artık, takıntı oldu.
KS KS ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2018 #11 BigBlueTR dedi: Direksiyon çevirince gelen bir ses ise herkeste var.Yok ayrı ses diyorsanız ses driveri ile ilgili Genişletmek için tıkla... Başka bir ses bu rahatsız ediyor.Ses driverlarını bugün güncellemiştim.Driverla ilgili başka ne olabilir. Artı 0 Eksi
BigBlueTR dedi: Direksiyon çevirince gelen bir ses ise herkeste var.Yok ayrı ses diyorsanız ses driveri ile ilgili Genişletmek için tıkla... Başka bir ses bu rahatsız ediyor.Ses driverlarını bugün güncellemiştim.Driverla ilgili başka ne olabilir.
BigBlueTR Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 513 7 Kasım 2018 #12 Ses deyince akla ilk ses driveri geliyor.Oyunun dosyalarını Belgelerim kısmından sil desem Artı 0 Eksi
KS KS ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2018 #13 BigBlueTR dedi: Ses deyince akla ilk ses driveri geliyor.Oyunun dosyalarını Belgelerim kısmından sil desem Genişletmek için tıkla... Denedim.Değişen bir şey olmadı. Son düzenleme: 7 Kasım 2018 Artı 0 Eksi
BigBlueTR dedi: Ses deyince akla ilk ses driveri geliyor.Oyunun dosyalarını Belgelerim kısmından sil desem Genişletmek için tıkla... Denedim.Değişen bir şey olmadı.