Ekran kartı lazım hocam.İ5 2430M 4GB RAM.
DX11 desteği olduğunu sanıyorum.
Hayır, bende oyuna girerken, SCS introsu tam gelirken çöküyordu. Benim de sorunum DirectX'ti.DirectX ile bir sorun olsa mapa girerken veya map yüklenince kapanması gerekmiyor mu?
Dosya bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Ben çoğu sorunumu bu şekilde çözmüştüm de o yüzden soruyorum.
Olay çok basit.
Oyunu dosya bütünlüğünü doğrulayın.
Temiz çıkarsa demek ki yüksek ihtimal ekran kartın DX 11 desteklemiyor. ETS 2 artık sadece DX 11. oyunu 1.35'e düşürmelisin.
Oyuna Steam'den sağ tıkla, özellikler, betalar, oradan 1.35 for DirectX 9 and incompatible mods seçeneğini seç, bırak indirmeyi yapsın aç oyununu indirme bitince ve direksiyon sallamaya başla![]()
.
Mod yüklü değil.Eğer mod yüklüyse çakışma yapabilir. Modları kaldırıp öyle deneyin.
Crash dosyanızdan yola çıkarak DLL sorunu olduğunu düşünüyorum. Rapor paylaşır mısınız?
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
C:\Windows\System32\XInput1_4.dllHocam kaldırılmıyor. "Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir" yazıyor. Nasıl kaldırabilirim ?C:\Windows\System32\XInput1_4.dll
Bu dosyayı masaüstüne yedekleyip sistem klasöründen kaldırın. Sonra DirectX İndirme Aracını kurun.
Ekran kartınız nedir?
Hemen DLL silme yöntemini uygulamayın.
İlginç. İki ekran kartınız da DirectX 11 destekliyor.Intel Graphics HD 3000 ve AMD Radeon HD 6470M var.
Evet doğruladım.İlginç. İki ekran kartınız da DirectX 11 destekliyor.
Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladınız mı?
C:\Windows\System32\XInput1_4.dll
Bu dosyayı masaüstüne yedekleyip sistem klasöründen kaldırın. Sonra DirectX İndirme Aracını kurun.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.