ETS 2 Çöküyor

Candenizz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

ETS 2 oyununu TruckersMP ile açtığım zaman resimdeki gibi oluyor ve kapanıyor. Aynı şekilde Steam üzerinden açtığım zaman da resimdeki gibi oluyor. crash.txt dosyasını da paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Crash dosyanızdan yola çıkarak DLL sorunu olduğunu düşünüyorum. Rapor paylaşır mısınız?

Dosya bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Ben çoğu sorunumu bu şekilde çözmüştüm de o yüzden soruyorum.

Dosya bütünlüğünü doğruladım. Yine çöküyor.
Olay çok basit.

Oyunu dosya bütünlüğünü doğrulayın.
Temiz çıkarsa demek ki yüksek ihtimal ekran kartın DX 11 desteklemiyor. ETS 2 artık sadece DX 11. oyunu 1.35'e düşürmelisin.

Oyuna Steam'den sağ tıkla, özellikler, betalar, oradan 1.35 for DirectX 9 and incompatible mods seçeneğini seç, bırak indirmeyi yapsın aç oyununu indirme bitince ve direksiyon sallamaya başla :D :D.

Olabilir. Çünkü DirectX kullanan çoğu program hata veriyor OpenGL ile kullanmak zorunda kalıyorum bu sefer OpenGL'de işe yaramadı.
Eğer mod yüklüyse çakışma yapabilir. Modları kaldırıp öyle deneyin.
Mod yüklü değil.
Crash dosyanızdan yola çıkarak DLL sorunu olduğunu düşünüyorum. Rapor paylaşır mısınız?

Raporu paylaştım buradan indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
C:\Windows\System32\XInput1_4.dll

Bu dosyayı masaüstüne yedekleyip sistem klasöründen kaldırın. Sonra DirectX İndirme Aracını kurun.

İlginç. İki ekran kartınız da DirectX 11 destekliyor.

Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladınız mı?
Evet doğruladım.
C:\Windows\System32\XInput1_4.dll

Bu dosyayı masaüstüne yedekleyip sistem klasöründen kaldırın. Sonra DirectX İndirme Aracını kurun.

System32 dosyasından "XInput1_4.dll" dosyasını sildim DirectX kurdum fakat oyun crash vermeye devam ediyor.
@Samotne Ciasteczka @Bora Dere arkadaşlar sorunum hala çözülmedi yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı