ETS 2 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

Kemal Türkcan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz
Anakart: ASUS Prime B650M-K (OC)
Ekran Kartı: GALAX GeForce RTX 4060 (OC)
Ram: XPG Lancer 16GB 5600MHz DDR5 ×2
M2 SSD: ADATA Legend 850 1TB PCIe 4.0
PCU: Cyberbron II 600W 80+ Bronze
Oyuna girdikten sonra ana menüden "sür" basıp tırımı sürüyorum. Bu kısma kadar hiçbir sorunum yok ama tekrar ana menüye girmek istediğimde oyun hata vermeden çöküyor. Atölyeden 9 tane mod yüklemiştim ondan mı diye hepsini sildim ve oyunu silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Ne yapabilirim? Attığım dosyada neden çöktüyü yazıyor benim anlayacağım bir şey değil. O yüzden size sorayım dedim.

Dosya Ekleri

• game.log.txt
    116,9 KB · Görüntüleme: 106
Mod varsa kaldırın, Belgeler klasörü ile oyunun yüklü olduğu disk aynı olsun. Dışarıdan herhangi bir DLC yüklüyse onları da silin, Steam'de oyunun özellikler sekmesinde yerel dosyaları kontrol edin ve onarın.

Büyük ihtimal benim bilgisayar kaldırmıyor ekran kartı olmadığı için ETS 2 yapımcıları 1.50 sürümünde galiba oyun motorunu değiştirmişler 1.49 sürümünü geri indirip denedim çökme olmadı o sırada nasıl yaptıysam 400 saatlik profilinde kaybettim neyse artık yapacak bir şey yok bilgisayarı yenilediği de oynarım artık.

Mod varsa kaldırın, Belgeler klasörü ile oyunun yüklü olduğu disk aynı olsun. Dışarıdan herhangi bir DLC yüklüyse onları da silin, Steam'de oyunun özellikler sekmesinde yerel dosyaları kontrol edin ve onarın.
Hepsini denedim yine olmadı

Tavsiyeleriniz ve vakit ayırdığınız için teşekürler hepinize hayırlı günler dilerim

Siza son bir sorum olacak şimdi ben 1.49 sürümünden devam etsem sonra bilgisayarımı yeniletiyimde son sürüm hangisi olursa artık purofilimi aktarma yapabiliyor muyum ya da purofili son sürüme uygun hale getirebilir miyim?

Son düzenleme:
Büyük ihtimal benim bilgisayar kaldırmıyor ekran kartı olmadığı için ETS 2 yapımcıları 1.50 sürümünde galiba oyun motorunu değiştirmişler 1.49 sürümünü geri indirip denedim çökme olmadı o sırada nasıl yaptıysam 400 saatlik profilinde kaybettim neyse artık yapacak bir şey yok bilgisayarı yenilediği de oynarım artık.

Hepsini denedim yine olmadı.

Tavsiyeleriniz ve vakit ayırdığınız için teşekkürler hepinize hayırlı günler dilerim.

Siza son bir sorum olacak şimdi ben 1.49 sürümünden devam etsem sonra bilgisayarımı yeniletiyimde son sürüm hangisi olursa artık purofilimi aktarma yapabiliyor muyum ya da purofili son sürüme uygun hale getirebilir miyim?

Profilin kendisi sürümün ile uyumlu hale gelir senin bir şey yapmana gerek yok.

Tamam teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı