ETS 2 D3D11.dll hatası

• Konuyu başlatan CeV35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.429

CeV35

Kilopat
ETS2 oynarken oyun durduk yere kapanıyor olay görüntüleyicisi raporu;
Hatalı uygulama adı: eurotrucks2.exe, sürüm: 1.43.3.4, zaman damgası: 0x61b9f269.
Hatalı modül adı: d3d11.dll, sürüm: 10.0.19041.1202, zaman damgası: 0x899ced78.
Özel durum kodu: 0xc0000005.
Hata uzaklığı 0x00000000001298a0.
Hatalı işlem kimliği: 0x38d0.
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d808b5b199cd1d.
Hatalı uygulama yolu: D:\SteamLibrary\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe
Hatalı modül yolu: C:\Windows\SYSTEM32\d3d11.dll
Rapor kimliği: 849C6740-AD06-44EB-83bb-dcfBE87B37Bd
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Dosya doğrulamayı deneyin. Olmazsa oyunun klasörüne bakın. Burada DirectX varsa çalıştırıp deneyin. Yine de olmazsa konumdaki dosyayı silin ve DirecX güncelleyip deneyin.

Dosya doğrulamayı deneyin. Olmazsa oyunun klasörüne bakın. Burada DirectX varsa çalıştırıp deneyin. Yine de olmazsa konumdaki dosyayı silin ve direcx güncelleyip deneyin.

Silmeye çalıştığımda Trusted İnstaller size izin vermelidir hatası alıyor oyun klasöründe DirectX yok doğruladım da DirectX'i yüklediğimde DirectX kurulu deyip izin vermiyor.

Arama yerine kullanıcı hesabı denetimi yazın. Karşınıza çıkan göstergeyi en alta alıp tamam deyin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Programı da yönetici olarak çalıştırın.

Arama yerine kullanıcı hesabı denetimi yazın. Karşınıza çıkan göstergeyi en alta alıp tamam deyin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Programı da yönetici olarak çalıştırın.

Gerek kalmadı sildikten sonra SFC /scannow yaparak tekrar yükledim dosyayı şu an setup açılıyor ama yine yükletmiyor oyunu tekrar deneyeceğim olmaz ise dediğinizi yapıp denerim.

Gerek kalmadı sildikten sonra SFC /scannow yaparak tekrar yükledim dosyayı şu an setup açılıyor ama yine yükletmiyor oyunu tekrar deneyeceğim olmaz ise dediğinizi yapıp denerim.
Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı