X Xerra Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 281 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GTX 420 2000mb 6 GB RAM i3 550 3.20 GHZ 120 gb ssd 297 Gb HDD Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #11 ferr dedi: Hocam ölçeklemeyi düşürdüğünüz halde FPS artmıyorsa yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Hizmetlerden ya da Windows ayarlardan falan ya da reg dosyali FPS arttırma var mı peki.
ferr dedi: Hocam ölçeklemeyi düşürdüğünüz halde FPS artmıyorsa yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Genişletmek için tıkla... Hizmetlerden ya da Windows ayarlardan falan ya da reg dosyali FPS arttırma var mı peki.
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 4 Mayıs 2023 #12 Xerra dedi: Hizmetlerden ya da Windows ayarlardan falan ya da reg dosyali FPS arttırma var mı peki. Genişletmek için tıkla... Maalesef, yok. RAM alarak drop azaltabilirsin o sisteme de almak mantıksız olur yakın vakitte yükseltmeye bak.
Xerra dedi: Hizmetlerden ya da Windows ayarlardan falan ya da reg dosyali FPS arttırma var mı peki. Genişletmek için tıkla... Maalesef, yok. RAM alarak drop azaltabilirsin o sisteme de almak mantıksız olur yakın vakitte yükseltmeye bak.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.759 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2023 #13 Bu sistem ile ETS 2 oynayabilmeniz imkansız gibi bir şey. Çok önermesem de eski sürümleri deneyebilirsiniz ama çok eski sürümlere inmeniz lazım, zevk alamazsınız.
Bu sistem ile ETS 2 oynayabilmeniz imkansız gibi bir şey. Çok önermesem de eski sürümleri deneyebilirsiniz ama çok eski sürümlere inmeniz lazım, zevk alamazsınız.