S System Hunter Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 84 9 Şubat 2021 #1 Direksiyon setinden mi bilmiyorum ama vites değiştirince algılamıyor. Gaza bastığımda oyuna gir çık yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Direksiyon setinden mi bilmiyorum ama vites değiştirince algılamıyor. Gaza bastığımda oyuna gir çık yapıyor.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 System Hunter dedi: Direksiyon setinden mi bilmiyorum ama vites değiştirince algılamıyor. Gaza bastığımda oyuna gir çık yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sürücüsü yüklü ise silin düzelir hocam sürücü ayarlarını kullanıyor ve sürücüler ETS 2 ile uyumlu değil maalesef. Artı 0 Eksi
System Hunter dedi: Direksiyon setinden mi bilmiyorum ama vites değiştirince algılamıyor. Gaza bastığımda oyuna gir çık yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sürücüsü yüklü ise silin düzelir hocam sürücü ayarlarını kullanıyor ve sürücüler ETS 2 ile uyumlu değil maalesef.