ETS 2 direksiyon yavaş dönüyor

İşletim sistemi
Windows 11

JustLewn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ETS 2 de fareyi ne kadar hızlı çevirirsem çevireyim direksiyon sonrasan yavaşça dönüyor. Önceden direkt dönüyordu ayarı mı var yoksa versiyonda mi sıkıntı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar menüsünde direksiyon ayarları vardır. Direksiyon kaç dereceyse ona göre seçmen lazım ayarlardan.

Ayarlar menüsünde direksiyon ayarları vardır. Direksiyon kaç dereceyse ona göre seçmen lazım ayarlardan.
Hocam ev yapımı direksiyon yani mouse la dönüyorum direksiyon ayarlarına erisemiyorim onceden hızlı cevirip aracın yanını kaldirabiliyordum simdi hicbisey yapamıyorum

Yani en basit böyle anlatabilirim altta en sola çevirmiş bir şekilde duruyor ama teker daha en sagdan sola yavaş dönüyor.

Kontroller var oradan ayarla.
Nerden hocam?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-06-17-20-10-551_com.miui.gallery.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 236
Son düzenleme:
Dostum bahsettiğin sorunu anladım. Bildiğim kadarıyla bumu mouse alt yapısıyla yaptığın için çözümü yok. Kontrolcü yani direksiyon setlerinde bahsettiğin senkronizasyonu yakalayabilirsin tam zamanlı olarak. Mousede de hassasiyeti arttırarak bir nebze alışabilirsin. İyi oyunlar.

Bir nebze düzeldi fakat hâlâ hızlı çevirdiğimde direksiyon(oyundaki) yavaş bir şekilde dönüyor.

Bir nebze düzeldi fakat hâlâ hızlı çevirdiğimde direksiyon(oyundaki) yavaş bir şekilde dönüyor.

Simdide araç hizlaninca direksiyon dönmesi yavaşlıyor durunca hızlı dönüyor bunun çözümü var mı?

Son düzenleme:

Bende fareden yaptım fakat ETS 2 de gram zevk alamıyorum City Car Driving öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…