İmkanın varsa tüm harita DLC'lerini al ProMods kur, SCS'den iyi yapıyor haritaları. Kirkenes maden de bayağı kalabalık oluyor.
Yunanistan ve balkanları ben almadım bilmiyorum ama Iberia ve Vive la France bayağı güzel, dağlık yollarda sürmek istersen de scandinavia öneririm.İlk olarak hangi DLC almalıyım sence.
İlk olarak hangi DLC almalıyım sence.
Merhaba arkadaşlar harita DLC'si alınır mı sizce? Genel olarak multiplayer oynuyorum önerdiğiniz haritada da sürücüler olur mu yardımcı olursanız sevinirim![]()
Eğer tüm harita DLC'leri almayacaksan paket halinde olanları alarak başla. Mesela balkan bundle ile başlayabilirsin. Hepsini almayacaksan hangi sırayla aldığının çok bir farkı yok aslında. Şu an Iberia hariç tüm DLC'ler var bende. Ancak hepsi olmadan ProMods kurulmuyor ne yazık ki.
Öyle yapacağım çünkü şuan 500 TL olan DLC indirim ile 90 TL ye kadar düşüyorMevsimsel indirimlerde paket olarak alırsan daha ucuza geliyor o zamana kadar bekleyebilirsen.
Yunanistan ve balkanları ben almadım bilmiyorum ama Iberia ve vive la france bayağı güzel, dağlık yollarda sürmek istersen de scandinavia öneririm.
Scandinavia almayı düşünüyorum güzel mi? Bir de multiplayer girdiğimde üye olur mu?
Öyle yapacağım çünkü şu an 500 TL olan DLC indirim ile 90 TL'ye kadar düşüyor
Scandinavia almayı düşünüyorum ondan sonra o zaman vive la france alayım.
Kendi fikrimce en güzel manzarası olan yollar scandinavia West balkans ve Yunanistan ancak going east ve baltic sea olmadan West balkan ve Yunanistan çok işe yaramaz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.