ETS 2 DLC alınmalı mı?

Kalabalık istiyorsan direk duisburg calais gireceksin zaten, ama scandinavia güzel ondan sonra sistemin çok düşük değilse Iberia al bayağı FPS düşürüyor ama bayağı güzel yapmışlar.

Ya calais ve duisburg kadar kalabalık değil ama böyle birçok kişi birden giden kişiler olsa bile yeter yani en kötü yol bom boş olmasın geçen İngiltere de sefer aldım boş kimse yok kendi başıma gidiyorum bir süre sonra da sıkılıyorum. Iberia'ya da bakayım o zaman.

Merhaba arkadaşlar harita DLC'si alınır mı sizce? Genel olarak multiplayer oynuyorum önerdiğiniz haritada da sürücüler olur mu yardımcı olursanız sevinirim 😊

Direksiyon setin varsa alınır DLC öbürtürlü alınmaz bence bir yere kadar alıyorsunuz klavye ile zevk ondan sonra sıkıyor adamı bende heves edip aldım klavyede sıkıldım kkeşke almasaydım boşa o kadar para verdik.

Direksiyon setin varsa alınır DLC öbürtürlü alınmaz bence bir yere kadar alıyorsunuz klavye ile zevk ondan sonra sıkıyor adamı bende heves edip aldım klavyede sıkıldım kkeşke almasaydım boşa o kadar para verdik.

Vallahi bende klavyeyle oynuyordum çok sıkıcı idi ama gamepade geçtim sonradan sarmaya başladı. Direksiyon seti çok iyide ben o parayı vereceğime 18 de ehliyet alırım aynı fiyat maalesef.

Vallahi bende klavyeyle oynuyordum çok sıkıcı idi ama gamepade geçtim sonradan sarmaya başladı. Direksiyon seti çok iyide ben o parayı vereceğime 18 de ehliyet alırım aynı fiyat maalesef.

Bir şey soracağım Xbox kolu ile oynanır mı trucker MP? ETS yani merak etim bende var eğer kol ile oyanıyorsa belki sarabilir.

Bir şey soracağım Xbox kolu ile oynanır mı trucker MP? ETS yani merak etim bende var eğer kol ile oyanıyorsa belki sarabilir.

Ben kol ile oynuyorum bayağı güzel sarıyor.

Bende oynuyorum bayağı sarıyor gamepadin iyiyse hafif döndürebiliyorsun yarım gaz, fren tadı çıkıyor az da olsa.

Aynen çok güzel oynanıyor bende Monster Pusat gamepad var indirimde aldım güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı