ETS 2 DLC önerisi

Bende İtalya ve Going East var. Alabilirsin. He bu arada iskandinavyanın yanında olan harita DLC'si vardı. Hani Kirkenes tarafları. Oralara bakmanı öneririm. Steam'de harita DLC'lerine bakarken alta in haritanın hangi kısmında olduğunu gösterir.

İskandinavya ve kabin aksesuarları DLC'leri mevcut. Yeni harita DLC'leri almak istiyorum tavsiyeleriniz neler?

Sana önerim iskandinavya yanında bir yer aç örnek going east gibi çünkü benim arkadaş Black sea o Türkiye DLC'sini almıştı ama going east olmadığı için Almanya o tarafdan sürerek geçemiyordu istanbula.

Alabiliyorsanız tüm harita DLC'lerini alınız. Çünkü geneli çekirdek haritaya göre daha güzel tasarlanmış, daha fazla detay içeren yerler. Sizde var olan Scandinavia'ya ek olarak Italia DLC'si favorilerimdir.

Bunlar dışında Baltık ülkelerini ilave eden Beyond the Baltic Sea alınabilir. (*)
Umduğum kadar güzel olmasa da memleketin Trakya kısmını, Bulgaristan'ı ve Romanya'yı görmek isterseniz Road to the Black Sea alınabilir. (**)
Polonya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ülkelerinin eksik yerleri ve Macaristan'ı açan Going East cazibesi en düşük DLC olmasına rağmen (*) ve (**) öncesi alınmalıdır. Aksi takdirde diğer iki DLC'nin getirdiği bölgelere ulaşamaz veya dolambaçlı yoldan gidersiniz.

Yani kendi zevkime göre şöyle sıralayabilirim: Scandinavia > Italia > Going East > Beyond the Baltic Sea > Viva la France > Road to the Black Sea

Iberia (Portekiz ve İspanya) için indirim bekliyorum. O taraflara ulaşan için de sanırım Fransa'yı açtırmak gerekecek. Ben de eksik olan sadece Iberia kaldı.

Alabiliyorsanız tüm harita DLC'lerini alınız. Çünkü geneli çekirdek haritaya göre daha güzel tasarlanmış, daha fazla detay içeren yerler. Sizde var olan scandinavia'ya ek olarak ıtalia DLC'si favorilerimdir.

Bunlar dışında baltık ülkelerini ilave eden beyond the baltic sea alınabilir. (*)
Umduğum kadar güzel olmasa da memleketin trakya kısmını, Bulgaristan'ı ve Romanya'yı görmek isterseniz road to the Black sea alınabilir. (**)
Polonya, Slovakya, çek cumhuriyeti ülkelerinin eksik yerleri ve Macaristan'ı açan going east cazibesi en düşük DLC olmasına rağmen (*) ve (**) öncesi alınmalıdır. Aksi takdirde diğer iki DLC'nin getirdiği bölgelere ulaşamaz veya dolambaçlı yoldan gidersiniz.

Yani kendi zevkime göre şöyle sıralayabilirim: Scandinavia > ıtalia > going east > beyond the baltic sea > viva la france > road to the Black sea.

Iberia (Portekiz ve İspanya) için indirim bekliyorum. O taraflara ulaşan için de sanırım Fransa'yı açtırmak gerekecek. Ben de eksik olan sadece ıberia kaldı.

Bende de bir tek iberia kaldı indirime ne zaman girer sizce yakın zamanda girer mi?

Bende de bir tek Iberia kaldı. İndirime ne zaman girer sizce. Yakın zamanda girer mi?
Bilgim yok. Ancak minimum 6 ay diye tahmin ediyorum. Ben Karadeniz paketi için neredeyse 9 ay bekledim. O da %30 oranındaydı. (48 liradan 33,60 liraya inmişti.) Normalde o parayı da vermezdim de CS:GO oynarken birkaç defa parçalanmış ağ kasası düşmüştü. O zamanlar 10-16 lira bandında getirisi oluyordu. 15,50 lirasını bir kasanın satışından koyarak almıştım.

Karadeniz örneğini açayım. 5 aralık 2019'da çıkmış. İlk kez %50 ve üzeri indirimi sonraki yıl kasım ayında, neredeyse 1 yıl sonra almış. %30 ve üzeri için de neredeyse 7 ay geçmiş.

8 Nisan 2021'de çıkan Iberia için daha bir kuruş indirim yok. Ancak ben kasım ayındaki indirimlerde bir şey yapacaklarını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Alabiliyorsanız tüm harita DLC'lerini alınız. Çünkü geneli çekirdek haritaya göre daha güzel tasarlanmış, daha fazla detay içeren yerler. Sizde var olan Scandinavia'ya ek olarak Italia DLC'si favorilerimdir.

Bunlar dışında Baltık ülkelerini ilave eden Beyond the Baltic Sea alınabilir. (*)
Umduğum kadar güzel olmasa da memleketin Trakya kısmını, Bulgaristan'ı ve Romanya'yı görmek isterseniz Road to the Black Sea alınabilir. (**)
Polonya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ülkelerinin eksik yerleri ve Macaristan'ı açan Going East cazibesi en düşük DLC olmasına rağmen (*) ve (**) öncesi alınmalıdır. Aksi takdirde diğer iki DLC'nin getirdiği bölgelere ulaşamaz veya dolambaçlı yoldan gidersiniz.

Yani kendi zevkime göre şöyle sıralayabilirim: Scandinavia > Italia > Going East > Beyond the Baltic Sea > Viva la France > Road to the Black Sea

Iberia (Portekiz ve İspanya) için indirim bekliyorum. O taraflara ulaşan için de sanırım Fransa'yı açtırmak gerekecek. Ben de eksik olan sadece Iberia kaldı.
Şu an bütçem kısıtlı o yüzden. İstek listeme ekleyip indirim bekleyeceğim. Map booster alacaktım ama 180 liraymış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı