Steam ETS 2 DLC'ler indirime girer mi?

690368

Centipat
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Truckers MP ProMods oynayabilmek için oyunun DLC'leri gerekiyor şu an bende 1 adet DLC eksik o da West balkans. Greece DLC'si ProMods için şu anlık gerekmiyor ama onu da almak istiyorum. 4 Mart'ta bahar indirimleri başlayacak acaba Greece DLC'si indirime girer mi sizce? Şu an DLC paketini alayım mı? Yoksa 4 Mart'ı mı beklemeliyim? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• ets2.png
    ets2.png
    276,7 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Girebilir hocam belli olmaz. Ben şahsen beklemenizi tavsiye ederim, ki indirime girmezse bile o zamana kadar zam olmayacaktır ve aynı fiyata alırsınız diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Truckers MP ProMods oynayabilmek için oyunun DLC'leri gerekiyor şu an bende 1 adet DLC eksik o da West balkans. Greece DLC'si ProMods için şu anlık gerekmiyor ama onu da almak istiyorum. 4 Mart'ta bahar indirimleri başlayacak acaba Greece DLC'si indirime girer mi sizce? Şu an DLC paketini alayım mı? Yoksa 4 Mart'ı mı beklemeliyim? Teşekkürler.
Greece DLC indirime girer mi bilmiyorum ancak ana oyun ve DLC'ler ilk bahar indiriminde indirim alacaktır.

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Truckers MP ProMods oynayabilmek için oyunun DLC'leri gerekiyor şu an bende 1 adet DLC eksik o da West balkans. Greece DLC'si ProMods için şu anlık gerekmiyor ama onu da almak istiyorum. 4 Mart'ta bahar indirimleri başlayacak acaba greece DLC'si indirime girer mi sizce? Şu an DLC paketini alayım mı? Yoksa 4 Mart'ı mı beklemeliyim? Teşekkürler.

Merhaba şu an indirim var ama bence greece DLC'sine uzun bir süre indirim gelmez çünkü yeni eklendiği için.

arkadaşlar bende dlc alacağım ama bahar indirimini mi beklemeliyim yoksa şuanki indirimle mi alayım, yani baharda daha fazla düşer mi sizce fiyatlar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı