inşallah 20 dolar altına düşer hocam kış indiriminde 15 dolardıGenelde büyük oyunlar mevsimsel indirimlerde indirim alıyor hocam.
inşallah 20 dolar altına düşer hocam kış indiriminde 15 dolardıGenelde büyük oyunlar mevsimsel indirimlerde indirim alıyor hocam.
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Truckers MP ProMods oynayabilmek için oyunun DLC'leri gerekiyor şu an bende 1 adet DLC eksik o da West balkans. Greece DLC'si ProMods için şu anlık gerekmiyor ama onu da almak istiyorum. 4 Mart'ta bahar indirimleri başlayacak acaba Greece DLC'si indirime girer mi sizce? Şu an DLC paketini alayım mı? Yoksa 4 Mart'ı mı beklemeliyim? Teşekkürler.
İnşallah 20 dolar altına düşer hocam kış indiriminde 15 dolardı![]()
Hocam 59 dolar olmuş düşer mi yine 15'eBahar indirimleri 13 Mart'ta başlıyor.
Hep 15 dolara düşüyor.
Hocam 59 dolar olmuş düşer mi yine 15'e![]()
steamEpic'ten düşmez 15'e
Steam.
Hocam valla çok almak istiyorum bide aldığımda enchanced güncellemesi olacak değil mi?Hocam yeniden 15 dolar.
Hocam vallahi çok almak istiyorum bir de aldığımda enchanced güncellemesi olacak değil mi?
Gördüm hocam az önce hemen indiriyorum valla ağzım hayırlıymışGeliyor.
Hocam 20 dolar Steam kodum var GTA 5'te girer mi? Çok istiyorum oynamayı bir türlü nasip olmadıkonuyla alakasız oldu özür dilerim bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.