ETS 2 DLC'leri almaya değer mi?

patito

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun,Türkiye
Hazır indirimler başlamışken ETS 2'ye DLC'leri de almayı düşünüyorum ama alırsam sadece Online için alacağım. Eğer oyunu DLC'ler ile oynuyorsanız DLC ile gelen şehirlerdeki doluluk nasıl? Almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır indirimler başlamışken ETS 2'ye DLC'leri de almayı düşünüyorum ama alırsam sadece Online için alacağım. Eğer oyunu DLC'ler ile oynuyorsanız DLC ile gelen şehirlerdeki doluluk nasıl? Almaya değer mi?

ETS 2'nin DLC'leri genelde çok boşlar ek mod falan kurmak istemiyorsan düz oyna bence hem de çok fazla pahalılar DLC'ye göre bence. Fakat illaki alacaksan bence road to Black sea al hiç değilse Türkiye'yi görmüş olursun.

Road to the Black Sea DLC'sindeki Türk şehirleri dışındaki diğer şehirler bana hep birbirinin kopyası gibi geliyor, ufak tefek değişiklikler dışında pek bir şey yok ama yine de sen bilirsin.

Road to the Black sea DLC'sindeki Türk şehirleri dışındaki diğer şehirler bana hep birbirinin kopyası gibi geliyor, ufak tefek değişiklikler dışında pek bir şey yok ama yine de sen bilirsin.

Haklısınız gerçekten ETS'nin tüm DLC'leri bana aynı geliyor şehir tasarımlarında vb. ekstra hiçbir şey yok.

Haklısınız gerçekten ETS'nin tüm DLC'leri bana aynı geliyor şehir tasarımlarında vb. ekstra hiçbir şey yok.

Özellikle de otobandaki virajlar falan sürekli aynı yerden gidiyormuş hissi veriyor.

DLC'ler bomboş durumdaydı en son. Yine de 1-2 kişi çıkıyordu karşına yollarda ama çoğunlukla Calais - Duisburg otoyolunda takılıyorlardı en son.

Şimdilerde durum nedir pek bi' fikrim yok ama farklı olduğunu sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı