ETS 2 Düşük GPU ve CPU kullanımı

Umut Özgan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum başlıktaki gibi Euro Truck Simulator 2 oyununda düşük GPU ve CPU kullanımı. Emin olmak için orijinal oyun ile de korsan oyun ile de denedim sonuç aynı. hiçbir şekilde 60 FPS değerini yakalayamıyorum. Sizce sorun nedir?
  • Ekran kartı GTX 760 2GB 256Bit GDDR5
  • İşlemci İntel Core i7 960 3.20GHz
  • Ram DDR3 24GB 1600MHz
Fotoğrafı ekran görüntüsü olarak atamadım kusura bakmayın. Telefondan çekip attım. Başka oyunlarda bu problem yok sadece ETS2'de var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Technopat.jpg
    Technopat.jpg
    977,8 KB · Görüntüleme: 703
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum başlıktaki gibi Euro Truck Simulator 2 oyununda düşük GPU ve CPU kullanımı. Emin olmak için orijinal oyun ile de korsan oyun ile de denedim sonuç aynı. hiçbir şekilde 60 FPS değerini yakalayamıyorum. Sizce sorun nedir?
  • Ekran kartı GTX 760 2GB 256Bit GDDR5
  • İşlemci İntel Core i7 960 3.20GHz
  • Ram DDR3 24GB 1600MHz
Fotoğrafı ekran görüntüsü olarak atamadım kusura bakmayın. Telefondan çekip attım. Başka oyunlarda bu problem yok sadece ETS2'de var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun, ets 2 ekran kartına çok yüklenen bir oyundur. Bence o ekran kartı ile ETS 2 oyununda 1080p, %125 ölçekleme, herşey ultra ayarlarda 60 FPS alırsın. Ancak daha yüksek ölçekleme seçersen, mesela %200 gibi, sürekli 60FPS alacağını zannetmiyorum. Bunun için daha güçlü R9 380, GTX 970 serisi gibi kartlar olması gerek, tabi bunlar benim görüşüm.

Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun, ets 2 ekran kartına çok yüklenen bir oyundur. Bence o ekran kartı ile ETS 2 oyununda 1080p, %125 ölçekleme, herşey ultra ayarlarda 60 FPS alırsın. Ancak daha yüksek ölçekleme seçersen, mesela %200 gibi, sürekli 60FPS alacağını zannetmiyorum. Bunun için daha güçlü R9 380, GTX 970 serisi gibi kartlar olması gerek, tabi bunlar benim görüşüm.

Dediğiniz GPU kullanımı %100 olsa doğru fakat GPU kullanımı %50 civarını geçmiyor.

Dediğinizi anlamadım biraz açar mısınız?

3. dakika da gösteriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı